Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Bravo Ivane!

Specijalist za Juventus: Jurić s Veronom uzeo bod kod aktualnog prvaka

Poveli su u 60. minuti, ali je Stara dama uspjela izjednačiti u 78.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, je u Torinu remizirala 1:1 protiv prvaka Juventusa kojem je to već treći remi u posljednja četiri kola.

Jurić je dosad u Serie A dva puta srušio Juventus na klupi Genoe i Verone, oba puta na domaćem terenu, a ovoga puta je u Torinu izvukao bod.

Protiv Juventusa je s Genoom slavio sa 3:1 na domaćem terenu, u prvenstvenoj utakmici odigranoj 27. studenoga 2016. Drugu pobjedu nad Starom damom ostvario je 8. veljače ove godine kad je njegova Verona na domaćem terenu slavila sa 2:1.

Jednima i drugima poništen pogodak

Verona je povela i ovoga puta. U 60. minuti nakon lijepe akcije gosti su stigli do 1:0 pogotkom Andrea Favillija, pet minuta nakon što je ušao u igru umjesto Nikole Kalinića. Izjednačio je Dejan Kuluševski u 77. minuti.

Oba sastava su postigla po još jedan pogodak, Ebrima Colley u 16. minuti za Veronu, a Alvaro Morata za Juve u 45. minuti, no oba gola su poništena zbog zaleđa.

Igrači Juventusa su tijekom utakmice i dva puta pogađali okvir suparničkog gola, u 42. minuti vratnicu je uzdrmao Juan Cuadrado, a u 75. minuti Pablo Dybala. Dodajmo, kako je Cristiano Ronaldo i dalje izvan stroja zbog koronavirusa.

Khabib uspavao Gaethjea pa se oprostio

U ranije odigranom susretu Napoli je na gostovanju pobijedio Benevento sa 2:1 nakon što je gubio na poluvremenu.

Benevento je poveo u 31. minuti golom Roberta Insignea, a izjednačio je u 60. minuti njegov stariji brat i kapetan Napolija Lorenzo. U 68. je pobjedu gostima donio Andrea Petagna.

Golijade u Firenci i na Sardiniji

U prvom nedjeljnom susretu Cagliari je pobijedio Crotone sa 4:2. Zanimljivo, čak pet golova je palo u prvom dijelu, a samo jedan u nastavku. Gosti su poveli 1:0, imali su i 2-2, no domaćin je na koncu ipak slavio.

Strijelci za Cagliari bili su Lykogiannis (25), Simeone (35), Sottil (45) i Pedro (84), a za goste, koji su od 48. igrali s igračem manje nakon što je isključen Luca Cigarini, zabili su Messias (21) i Molina (43). Mark Rog je odigrao cijeli susret za Cagliari.

Fiorentina je pobijedila Udinese sa 3:2. Gaetano Castrovilli (11, 51) i Nikola Milenković (21) zabili su za Viole, a Stefano Okaka (43, 86) za goste.

Parma i Spezia su odigrali 2:2. Bila je to utakmica u kojoj je Spezija vodila 2-0 i još tri puta gađala okvir suparničkog gola, no Parma je uspjela izboriti remi golom Juraja Kucke iz jedanaesterca u drugoj minuti nadoknade.

U posljednjem susretu ovoga kola u ponedjeljak se sastaju Milan i Roma.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider