Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OPET NA MJESTU SREĆE

Nevjerojatan Sanchov potez nakon bijega iz "pakla": Ovime je dokazao koliko mu to znači

Jadon Sancho otišao je na posudbu tamo gdje je igrao najbolji nogomet svoje karijere.

Jadon Sancho (Foto: Guliver images)

Crveni pakao Manchestera jednostavno nikad nije dovoljno dobro legao Jadonu Sanchu te se taj krilni ofenzivac nikad nije uspio uklopiti među vragove.

Matija Frigan u dresu Rijeke Frigan potezom na Instagramu pokrenuo lavinu komentara: Ovo nije promaknulo navijačima Dinama divider

Tako mu je sad sjajno došao svojevrsni povratak u raj, odnosno mjesto gdje je igrao najbolji nogomet karijere, čime je zaradio bogati transfer na Old Trafford. Sancho je ponovno nogometaš dortmundske Borussije.

Posudba do kraja sezone, uz nadu u stalni transfer

Sancho je došao na posudbu do kraja sezone, koju će klub platiti četiri milijuna eura, ali već je poznato da ga žele vratiti za stalno.

S druge strane, u Unitedu na to nisu bili spremni, što su mnogi shvatili kao znak da Eric ten Hag, trener koji ga je izbacio iz momčadi, od ljeta više neće biti tamo.

Filip Hrgović FOTO Hrgović objavom zaludio pratitelje i otkrio da je ispred njega spektakularna budućnost divider

"Kad sam ušao u svlačionicu, osjećao sam se kao da sam došao kući. Poznajem ovaj klub izvana i iznutra, uvijek sam bio blizak s fanovima i nikad nisam izgubio kontakt s ljudima iz vodstva. Jedva čekam vidjeti suigrače, izići na teren i igrati nogomet s osmijehom na licu. Asistirati, zabijati golove i pomoći klubu da se plasira u ligu prvaka", rekao je.

Velika je to stvar i za klub, koji mu je na Instagramu posvetio čak 22 objave u nizu. 

Sancho ima i novi broj na dresu. Sedmicu je zamijenila desetka, što je također dokaz novog početka.

Ovo je jedan novi početak

No najviše je dokaz to što je on očito ovim transferom želio clean slate u karijeri.

Mounir Chouiar (lijevo) Turci tvrde: Hajduk poslao ponudu za igrača koji je nekoć vrijedio 9 milijuna eura divider

Tako je njegov profil na Instagramu, na kojem ga prati gotovo deset milijuna ljudi, ispražnjen i na njemu se sad nalazi samo jedna fotografija, ona s novim žuto-crnim dresom.

Sancho je igrajući za Borussiju upisao 137 nastupa, 50 golova i 64 asistencije. Jednostavno nije mogao pronaći bolji klub za oživljavanje karijere, posebno jer su mu tek 23 godine. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider