Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponovno se spominje

Turci tvrde: Hajduk poslao ponudu za igrača koji je nekoć vrijedio 9 milijuna eura

Francuskim nogometaš Mounir Chouiar ponovno se dovodi u vezu s Hajdukom.

Mounir Chouiar (lijevo) (Foto: Afp)

Hajduk u zimskom mercatu traži pojačanje na krilnim pozicijama, a kao velika želja ponovno se spominje Mounir Chouiar.

Radi se o 24-godišnjem francuskom nogometašu koji se ljetos dovodio u vezu s transferom na Poljud, kao popuna na lijevom krilu umjesto Jana Mlakara koji je otišao u talijansku Pisu, no na kraju je završio u Ludogorecu.

Bugarski prvak je navodno morao isplatiti određenu odštetu njegovu posljednjem klubu, turskom Basaksehiru s kojim nije rastao u najboljim odnosima. Naime, unatoč brojnim pozivima i upozorenjima, nije se pojavio na pripremama kluba, zbog čega su Turci raskinuli ugovor s njim i preko FIFA-e tražili financijsku odštetu, pisao je ljetos turski novinar Salim Manav.

  Danska - Češka Bizarna utakmica Danske na otvaranju rukometnog Eura: Ovo im se nije dogodilo nikad u sedam godina divider

Isti novinar sada tvrdi da su tri europska kluba poslala ponudu za Chouaira, osim Hajduka, tu su Bordeaux i Ferencvaroš koji ga navodno žele vidjeti u svojim redovima.

Chouair je prošle polusezone upisao 15 nastupa za Ludogorec u svim natjecanjima, no priliku je uglavnom dobivao s klupe. 

Prema Transfermarktu vrijedi 2,5 milijuna eura, ugovor mu vrijedi do ljeta 2026. godine, a nekoć je vrijedio čak 9 milijuna eura.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider