Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tvrdi poznati list

Bizarna najava iz Španjolske: Barca daje milijardu eura za Mbappea, videoigrice i pretplatu za streaming servis

Iz katalonskog lista stižu bizarne najave o transferu Kyliana Mbappea u Barcelonu.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Još je malo vremena ostalo do otvaranja zimskog prijelaznog roka, u Ligama petice kreće 4. siječnja, a čini se da ćemo narednih mjeseci ponovno pratiti sapunicu zvanu Kylian Mbappe.

Kako mu na ljeto istječe ugovor s PSG-om, francuski golgeter može otići kamo god poželi na ljeto, a glavni favorit za njegovo dovođenje bio je Real Madrid, no iz Mundo Deportiva stiže najava da se dogodio potpuni preokret.

Katalonski list tvrdi da se u posljednjih nekoliko tjedana situacija okrenula za 180, Mbappe je sada puno bliži tome da karijeru nastavi u Barceloni, a to potkrepljuju tvrdnjama koje graniče sa zdravim razumom.

Gvardiol i Guardiola VIDEO Gvardiol zapalio društvene mreže, pogledajte fantastičan potez Vatrenog divider

Pazite sad, tvrde da je Florentino Perez digao ruke od Mbappea samo pod uvjetom da im Barcelona izrazi potpunu podršku u projektu Superlige, a da će im zauzvrat osigurati suludi iznos od milijardi eura koji su spremni alocirati za Mbappeov transfer.

Također, Ousmane Dembele je odlučio dati svoj doprinos tako što će francuskom golgeteru dati svoju kuću u Barceloni na korištenje, kao i ogromnu kolekciju videoigri.

No tu nije kraj, Laporta je obećao Mbappeu da do kraja života više neće morati plaćati pretplatu za Spotify, koji je uzgred rečeno veliki sponzor katalonskog kluba. Kako god bilo, netko se u katalonskom listu našalio ili najeo ludih gljiva...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider