Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oprostili se

Službeno je: Real Madrid potvrdio rastanak s kapetanom

Nacho je i službeno napustio Real.

Modrić i Nacho (Foto: Profimedia)

Real Madrid formalizirao je u utorak odlazak svog kapetana, 34-godišnjeg Nacha Fernandeza, koji odlazi u Saudijsku Arabiju nakon 23 godine u klubu i 12 sezona u prvoj momčadi.

U priopćenju za javnost španjolski div "želi izraziti svoju zahvalnost i naklonost Nachu, jednoj od velikih legendi kluba", s 364 odigrane utakmice u bijelom dresu i 26 osvojenih naslova, uključujući šest Liga prvaka, četiri naslova prvaka Španjolske i dva Kupa kralja.

Edin Džeko i Nikola Kalinić Insajder otkrio nove detalje o Džeki i Hajduku: Evo tko će biti ključna osoba u velikom poslu divider

Luka Modrić Zlatko Dalić o Modrićevu oproštaju: "Ne smijemo upasti ni u kakve tragedije" divider

Prema španjolskom tisku, Nacho je već potpisao na dvije sezone sa saudijskim klubom Al-Qadsiah, koji je nedavno promoviran u saudijsku Pro ligu. No do ozvaničenja transfera još nije došlo.

Stigavši ​​u Real 2001. s deset godina, središnji branič prošao je sve omladinske kategorije prije nego što je zaigrao u prvoj momčadi tijekom zlatnog razdoblja madridskog kluba (2012.-2024.), gdje je igrao uz Ronalda, Karima Benzemu, Luku Modrića i Sergija Ramosa.

Zlatko Dalić Dalić ostaje: ''Ovo je moj neuspjeh, sudac nije kriv, ali on tamo nije poslan slučajno'' divider

Hrvatska - Italija VIDEO Je li sudac prije gola Talijana napravio kobnu grešku koja je Hrvatsku stajala pobjede? divider

Svoj trening klub napušta kao kapetan koji je prošlog svibnja podigao 36. naslov španjolskog prvaka i 15. Ligu prvaka u Realovoj povijesti.

"Od svog dolaska u naš trening-centar Nacho je uvijek bio primjer napretka za sve i dobio je naklonost, priznanje i divljenje svih madridista. Real Madrid je i uvijek će biti njegov dom", rekao je predsjednik Real Madrida Florentino Pérez.

Hrvatski navijači Incident u Leipzigu nakon utakmice: Hrvatski navijači napali Talijane, jedna osoba završila u bolnici divider

Modrić i Dalić Neutralni stranci mahom na našoj strani: "Osam minuta produžetka? Sudac je opljačkao Hrvatsku pa im ukrao minutu poslije gola" divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider