Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
čista pljačka, smatraju

Neutralni stranci mahom na našoj strani: "Osam minuta produžetka? Sudac je opljačkao Hrvatsku pa im ukrao minutu poslije gola"

Šokantan gol Italije na isteku utakmice protiv Hrvatske nije dobro sjeo ni mnogim neutralnim navijačima.

Modrić i Dalić (Foto: Profimedia)

Hrvatska reprezentacija bila je nekoliko sekundi udaljena od pobjede protiv Talijana i plasmana u drugi krug Eura, ali sad već zloglasni gol Mattije Zaccagnija poslao je Azzurre dalje, a nas u čekaonicu za čudo.

Mnogi domaći navijači sad proklinju nizozemskog suca i njegove pomoćnike, koji su utakmicu produljili čak osam minuta te tako posljedično omogućili Talijanima dovoljno vremena za čudesan povratak u život.

No na hrvatskoj strani su i mnogi "plavi šljemovi", koji iz neutralnog kuta gledanja ocjenjuju da je osam minuta jednostavno bilo previše.

"Sudac je očito potpuno protiv Hrvatske, osam minute produžetka nizašto", piše korisnica Twittera Jenny.

"Zašto je sudac produžio utakmicu ogromnih osam minuta? Zbog plastičnih boca ubačenih na teren? I tako Italija zabija u zadnjoj minuti za 1:1. Totalni šok za Hrvatsku", piše Doug Truman.

"Još se ne mogu oporaviti od ovoga. Nema šanse da je ovo bilo osam minuta nadoknade. Sudac je opljačkao Hrvatsku i zatim odbio produljiti još minutu poslije gola. Čista pljačka kako bi se giganta odvelo u nokaut-fazu", piše Footballista.

"Osam minuta nadoknade malo je pretjerano, pogotovo jer Hrvatima nije dao šansu da po primljenom golu nešto naprave", piše Q4L.

"Talijani su gubili vrijeme od 10. minute do gola i onda ih nagrade s osam minuta nadoknade. Čestitke sucima, poštenje se nagrađuje… Ne", dodao je Tschiwi.

"Nizozemska - Francuska, utakmica s najdužom VAR provjerom, 5 minuta sudačke nadoknade. Mađarska - Škotska, gdje se čovjek srušio, 10 minuta nadoknade. Na neki način ova utakmica ima 8 minuta nadoknade, smrdi na korupciju."

Hrvatski navijači nakon utakmice Čak 35 tisuća glasova u našoj anketi, većina se ne može pomiriti s jednom stvari divider

Hrvatski navijači nakon utakmice Tri nogometne velesile sinoć su proslavile hrvatsku tragediju divider

Hrvatski navijači nakon utakmice Engleski novinar ostao zapanjen prizorom nakon utakmice: "Stotine Hrvata još se nisu pomaknule" divider

Hrvatski nogometaši nakon utakmice VIDEO Ovako je srpski komentator proživio gol Hrvatske pa Italije: Razlika je itekako primjetna divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider