Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Poslušajte sami

VIDEO Ovako je srpski komentator proživio gol Hrvatske pa Italije: Razlika je itekako primjetna

Hrvatska je protiv Italije gotovo sigurno ostala bez šanse za plasman u osminu finala Eura.

Hrvatski nogometaši nakon utakmice (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Hrvatska je u drami sudačke nadoknade ostala bez pobjede protiv Italije za plasman u osminu finala Europskog prvenstva. Imali smo sve, kao na pladnju, a onda se dogodila 98. minuta i pogodak o kojem će se još dugo pričati.

Takav ishod utakmice glasno je odjeknuo diljem svijeta, iz svakog kutka Europe stižu reakcije, a bilo je zanimljivo vidjeti kako je komentator srpskog RTS-a doživio utakmicu u Leipzigu.

Sve je počelo u 55. minuti kad su Vatreni izborili kazneni udarac, Luka Modrić kapetanski je preuzeo dužnost izvođenja najstrože kazne, no njegov je udarac obranio Gianluigi Donnarumma.

"Brani Donnarumma, brani Gianluigi Donnarrumma, najbolji golman na svijetu. Po izrazu lica Luke Modrića vidjelo se da ne vjeruje sam sebi", glasno je uzviknuo srpski komentator, no samo tridesetak sekundi kasnije hrvatski se kapetan iskupio na najbolji mogući način.

Zabio je pogodak nakon čega je komentator bio nešto tiši i manje rječit.

"Modrić je tamo, vodi 1:0 Hrvatska", kazao je srpski komentator.

No prava je drama uslijedila u 98. minuti dvoboja kad je Mattia Zaccagni zabio pogodak za 1:1, nakon čega je srpski komentator počeo urlati. Ponovo je ime talijanskog strijelca nekoliko puta:

"Kakav pogodak Italije u posljednjim sekundama. Hrvati pred eliminacijom, Italija pred drugim mjestom."

Kako je komentator vidio Modrićev pogodak, možete vidjeti OVDJE.

Kako je srpski komentator vidio pogodak Talijana, možete vidjeti OVDJE.

Luka Modrić i Domagoj Vida Strani mediji o drami u Leipzigu: "Hrvati su razbijeni. Slomili su im srca. Ovo je turnir za zaborav" divider

Hrvatski nogometaši nakon Italije Kako li je tek sada Vatrenima? Shrvani su, a ne smiju napustiti kamp ni Euro možda još dva dana divider

Talijani slave gol protiv Hrvatske FOTO Talijani prije dramatične utakmice podignuli skandaloznu poruku: Ovo je za svaku osudu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider