Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
41-godišnji policajac

Nizozemski sudac poznat je po skandalima, svijet ga zna po pogurancu Srbije i Engleske

Danny Makkelie iza sebe ima popriličan broj propusta u sudačkoj karijeri.

Danny Makkelie (Foto: Afp)

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je 1:1 protiv Italije u posljednjem kolu skupine B Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

Strijelac za Vatrene bio je Luka Modrić u 55. minuti susreta, dok je Mattia Zaccagni pogodio za konačnih 1:1 u posljednjoj, 98. minuti susreta.

Tako je naša reprezentacija gotovo pa sigurno ispala u grupnoj fazi, ostaje nam tek teorija i nekoliko scenarija za koje su šanse minimalne.

Luka Modrić i Gianluigi Donnarumma FOTO Scena koja lomi srca: Talijanski kapetan grli Modrića sa suzama u očima! divider

Mnogi su ostali začuđeni kada je nizozemski sudac Danny Makkelie označio osam minuta sudačke nadoknade. Osim toga, više dvojbenih odluka otišlo je na stranu Talijana i Hrvati su ga uzeli na zub nakon susreta.

41-godišnji policajac poznat je otprije po spornim odlukama. Posebno se pamti njegov ''performans'' u Beogradu kada na utakmici Srbije i Portugala nije vidio gol koji je postigao Cristiano Ronaldo. Srbi su tada izvukli remi u kvalifikacijama za SP 2022. u Katru.

Pamti se i kontroverzni 11-erac koji je dosudio u polufinalu Europskog prvenstva 2021. godine za Engleze u dvoboju s Danskom. Tada je Kane realizirao najstrožu kaznu, točnije iz popravnog pokušaja, odnosno odbijanca i došao do finala s Gordim Albionom.

Luka Modrić FOTO Potresni detalj nakon drame u Leipzigu: Modrić u suzama primio nagradu za igrača utakmice divider

Luka Modrić Kruži prelijepa snimka zahvale talijanskog novinara Modriću i Lukin odgovor: ''Nažalost, jednom mora doći kraj…'' divider

Šokantni gol Talijana u 98. minuti...

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider