Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ovako ste glasali

Čak 35 tisuća glasova u našoj anketi, većina se ne može pomiriti s jednom stvari

Više od 25 tisuća glasova skupila je naša anketa nakon utakmice Hrvatske i Italije.

Hrvatski navijači nakon utakmice (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Hrvatska je protiv Italije imala sve u svojim rukama, pobjedu i mjesto u osmini finala Europskog prvenstva, a onda se dogodila sudačka nadoknada koja je ponovno bila kobna za nas.

Prvo su nam Albanci zabili pogodak u 96. minuti za veliki bod, a samo pet dana kasnije Talijani su nam zabili pogodak za remi u 98. minuti.

Na ovakav način ostati bez bodova i osmine finala je brutalno, a to pokazuju i scene nakon utakmice. Stotine Hrvata samo su ostale sjediti na svojim mjestima, nisu se pomaknuli ni centimetra, pokušali su sabrati dojmove i razaznati što se upravo dogodilo.

Nakon utakmice postavili smo vam pitanje o šokantnom pogotku Talijana u 98. minuti, više od 25 tisuća vas je glasalo, a čak 15 tisuća ne može se pomiriti s jednom stvari - zašto su Danny Makkelie i sudačka postava pokazali čak osam minuta sudačke nadoknade? Zbog toga je nakon utakmice zagrmio i izbornik Zlatko Dalić.

"Ne znam gdje je našao osam minuta. Ja to govorim već godinama. Mi smo mali, UEFA i FIFA nas ne slušaju. Što god da kažem, samo ispadnem smiješan. Ne može biti osam minuta, pa čemu to? Žao mi je što nas ne poštuju", kazao je razočarani izbornik nakon utakmice.

Šokantni gol Talijana u 98. minuti...

Ukupno glasova:

Hrvatski navijači nakon utakmice Tri nogometne velesile sinoć su proslavile hrvatsku tragediju divider

Hrvatski navijači nakon utakmice Engleski novinar ostao zapanjen prizorom nakon utakmice: "Stotine Hrvata još se nisu pomaknule" divider

Hrvatski nogometaši nakon utakmice VIDEO Ovako je srpski komentator proživio gol Hrvatske pa Italije: Razlika je itekako primjetna divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider