Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Policija brzo reagirala

Incident u Leipzigu nakon utakmice: Hrvatski navijači napali Talijane, jedna osoba završila u bolnici

Manja skupina hrvatskih navijača napala je Talijane nakon utakmice u Leipzigu.

Hrvatski navijači (Foto: Mihael Barisic/Cropix)

Nakon dramatične utakmice Hrvatske i Italije (1:1) izbila je tučnjava u centru Leipziga, zbog čega je jedna osoba završila u bolnici.

Bila je to treća utakmica Europskog prvenstva, koja se igrala u Leipzigu. Nakon Portugala i Češke pa Nizozemske i Francuske stigao je red i na Vatrene, koji su imali glasnu navijačku podršku. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, njemačka policija utakmicu je proglasila visokorizičnom i angažirala jake snage.

Oko dvije tisuće policajaca brinulo se da sve prođe u najboljem redu, no tvrde da nikad nisu imali više posla. Ukupno su evidentirali 45 kaznenih djela i pet prekršaja, a bilo je problema prije i nakon utakmice, piše Bild.

Na granici su zaustavili i priveli nekolicinu hrvatskih navijača te im nisu dopustili ulazak u Njemačku, a tijekom dana su priveli i nekoliko hrvatskih navijača uoči same utakmice zbog izgreda. Nažalost, nakon utakmice izbila je tučnjava u centru grada.

Manja skupina hrvatskih navijača napala je Talijane, i to 300 metara od policijske postaje. Policija je brzo reagirala i privela osumnjičene za napad, a njihov identitet potvrdili su napadnuti Talijani. U sukobu su lakše ozlijeđene dvije osobe, a jedna je pak prevezena u bolnicu na daljnju obradu.

Modrić i Dalić Neutralni stranci mahom na našoj strani: "Osam minuta produžetka? Sudac je opljačkao Hrvatsku pa im ukrao minutu poslije gola" divider

Hrvatski navijači nakon utakmice Čak 35 tisuća glasova u našoj anketi, većina se ne može pomiriti s jednom stvari divider

Hrvatski navijači nakon utakmice Tri nogometne velesile sinoć su proslavile hrvatsku tragediju divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider