Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pregovori traju

Insajder otkrio nove detalje o Džeki i Hajduku: Evo tko će biti ključna osoba u velikom poslu

Hajduk želi dovesti Edina Džeku, nude mu ugovor na dvije godine, ali sve ovisi o jednoj osobi.

Edin Džeko i Nikola Kalinić (Foto: Profimedia)

Nikola Kalinić nakon imenovanja Gennara Gattusa za novog trenera Hajduka bacio se u potragu za pojačanjima.

Kao što je ranije najavio, primarno želi pojačati napad splitske momčadi, a na tragu toga pojavila se senzacionalna informacija da želi dovesti Edina Džeku!

Prvi kontakti između kluba i BiH napadača su uspostavljeni, a sada se oglasio i talijanski insajder za transfer Nicolo Schira, koji je otkrio neke nove pojedinosti o velikom poslu.

Hajduk nudi Džeki ugovor na dvije godine, odnosno do ljeta 2026. godine, a u cijeli su posao uključeni i Kalinić i Gattuso. Oni nastoje slomiti BiH napadača da potpiše za Bijele, no puno će toga ovisiti o jednoj drugoj osobi.

Schira tvrdi da će Jose Mourinho biti ključna osoba u poslu, upravo će on donijeti konačnu odluku o Džekinoj budućnosti u Fenerbahčeu, s kojim ima još godinu dana ugovora.

Odnosno, želi li Džeku u svom kadru i sljedeće sezone ili će mu pak dati papire. Kako god bilo, čeka nas zanimljiv mercato.

Hrvatska - Italija VIDEO Je li sudac prije gola Talijana napravio kobnu grešku koja je Hrvatsku stajala pobjede? divider

Luka Modrić Zlatko Dalić o Modrićevu oproštaju: "Ne smijemo upasti ni u kakve tragedije" divider

Hrvatski navijači Incident u Leipzigu nakon utakmice: Hrvatski navijači napali Talijane, jedna osoba završila u bolnici divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider