Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slučaj na stolu

Modrić među Ancelottijevim buntovnicima: "Hrvat nije zadovoljan, sve ukazuje na to da će napustiti Real"

Luka Modrić vraća se u redove Real Madrida nakon fijaska hrvatske reprezentacije u kvalifikacijskim utakmicama s Turskom i Walesom...

Luka Modrić, Carlo Ancelotti i Dani Ceballos (Foto: Afp)

"Ancelottijevi buntovnici" naslov je teksta u Marci koji govori o igračima Real Madrida koji su nezadovoljni trenutačnim statusom u momčadi talijanskog stručnjaka i o tome su javno progovorili prilikom povratka u nacionalnu vrstu.

Nenad Bjelica Turski novinar o Bjelici: ''U Hrvatskoj ima novinare koji ga guraju, a igrači su presretni jer je otišao'' divider

Riječ je o Rodrygu, Aurelienu Tchouameniju, Eduardi Camavingi i hrvatskom kapetanu Luki Modriću.

"Povratak kući mjesto je gdje se najviše otvaraju i možda je to razlog zbog kojeg su četvorica igrača govorila o svojoj situaciji u Realu prilikom angažmana u nacionalnim selekcijama", piše Marca i konstatira:

"Riječ je o četvorici igrača koji su tijekom sezone ispali iz udarne postave Reala ili su premješteni na druge pozicije. Sva četvorica, a najviše Brazilac, žalili su se jer ne vole igrati na novoj poziciji koju im je namijenio Ancelotti ili zbog toga što nisu dobili dovoljnu minutažu."

Victor Lindelof Posljednji navijači napustili stadion u 4 ujutro: Švedski kapetan zapitao se jednu stvar divider

Madridski dnevnik ističe da slučaj Modrić nije nešto novo..

"Javna je tajna da hrvatski kapetan nije baš zadovoljan ulogom koju igra ove sezone u Realu, s tri starta u La Ligi od devet utakmica, a to je u suprotnosti s njegovom ulogom u reprezentaciji nakon što je odigrao 180 minuta u porazima od Turske i Walesa, koji im otežavaju plasman na Europsko prvenstvo", piše Marca i nastavlja:

"Modrićev je slučaj na stolu već neko vrijeme iako ga je Ancelotti vratio u prvu postavu u posljednjoj domaćoj pobjedi, protiv Osasune na Bernabeuu (4:0). Hrvat je produžio ugovor na još godinu dana i sve ukazuje na to da će na kraju ugovora napustiti Real, no Hrvat nije baš zadovoljan sporednom ulogom koju ima u prvom dijelu prvenstva."

Cristiano Ronaldo u Zenici VIDEO Kaos u Zenici zbog Ronalda: Navijač ga zaskočio i vukao za dres divider

Marca ističe da je Ancelotti je uvjeren kako će Modrić imati važnu ulogu u nastavku sezone, iako je jasno da je smjena generacija umanjila njegov značaj.

"Modrić nije skrivao nezadovoljstvo ni u privatnim razgovorima s Carlom Ancelottijem, što je Talijan nekoliko puta potvrdio, a ni u javnim istupima. Modrić se također otvorio na press-konferenciji hrvatske reprezentacije:

'Ovo je nova situacija za mene. Istina je da više ne igram kao prije niti onoliko koliko bih želio. Uvijek želim igrati, ne želim godišnji odmor. Ovako se bolje osjećam i bolje se pripremam za utakmice. Ova situacija možda ima neke prednosti za budućnost, ali želim igrati svaka tri dana ako je moguće. To je normalan, prirodan proces i ja to prihvaćam'", piše Marca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider