Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mercato

Milan dodaje gas: Idu po zvijezdu Reala kojoj su pokazana izlazna vrata

Marco Asensio našao se na radaru Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid istresao je 80 milijuna eura za Aureliena Tchouamenija, a sada su na redu izlazni transferi. Marco Asensio najizgledniji je kandidat za napuštanje Bernabeua, ugovor mu izlazi sljedeće ljeto, a zainteresiranih kupaca ne nedostaje.

Josip Juranović i Zlatko Dalić Pauzirao dva mjeseca pa odigrao četiri utakmice u deset dana: "Za Hrvatsku se sve može" divider

Talijanski mediji šuškaju da se Milanov tehnički direktor Paolo Maldini direktno javio Carlu Ancelottiju i raspitivao o Asensijevu statusu u klubu.

Očekuje se da će Milan poslati ponudu u narednim tjednima, a Realu je cilj nešto zaraditi prije nego što Asensiju istekne ugovor. Navodno su i premierligaški klubovi zainteresirani za usluge španjolskog reprezentativca.

Francuska nogometna reprezentacija Real s Benzemom rastura, Francuska posrće: Bez pravog Pogbe i Griezmanna Tricolori nemaju kreaciju divider

26-godišnji Španjolac prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, a nikada se nije probio u Realova standardnog prvotimca kako su Madriđani priželjkivali.

Milan želi zaoštriti konkurenciju u vrhu napada, a s novim vlasnikom itekako ima ambicije da se vrati na tron europskog nogometa.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider