Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jasan znak da odlazi

Messijeva nova poruka Barceloni: Na testiranje za koronu stigle čak i otpisane zvijezde, ali ne i on

Lionel Messi se nije pojavio na obaveznom testiranju u Barceloni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavljen je rat između Lionela Messija i aktualne uprave Barcelone. Kao što je jučer i najavljeno, Argentinac se danas nije pojavio na obveznom testiranju ekipe na koronavirus u trening-centru Sant Joan Despi.

Za mnoge je to još jedan jasan znak kako Messi uistinu nema namjeru ostati u Barceloni i sljedeće godine te kako ovo ipka nije samo pritisak na aktualnog predsjednika Bartomeua da podnese ostavku.

gol expired Velika Cityjeva operacija oko Messija je u tijeku: Bit će razmjene igrača, ali... divider

Barcelona je priopćila da je Messi jedini igrač koji nije podvrgnut testiranju u klupskom trening centru, a u ponedjeljak započinju pripreme za novu sezonu.

Klub je ponovio stav da neće pregovarati o preranom puštanju Messija, već predsjednik Josep Bartomeu namjerava održati sastanak sa svojom najvećom zvijezdom oko potpisivanja novog ugovora, na još jednu sezonu.

Messi je prošlog tjedna obavijestio Barcelonu da odlazi iako ga ugovor veže do lipnja 2021. godine, a navodno je u pregovorima s Manchester Cityem.

Novi trener Barcelone Ronald Koemann je već kazao Luisu Suarezu, Ivanu Rakitiću, Arturu Vidalu i Samuelu Umtitiju da na njih ne računa, ali su se svi oni pojavili na testiranju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider