Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U nedjelju je dan D

Usijanje u Barceloni: Messi poslao poruku koja sve govori, Bartomeu iskesio zube

Rat živaca između Lionela Messija i predsjednika Barcelone Josepa Marije Bartomeua...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se da je Lionel Messi krajnje odlučan napustiti Barcelonu. Prema najnovijim informacija koje stižu iz Španjolske, Messi se neće u nedjelju pojaviti na okupljanju Barcelonine momčadi u trening-centru Sant Joan Despi.

gol expired Hajduk kiksao protiv Slavena: Bijeli skrivili penal i crveni karton, Diamantakos zabio u debiju divider

Kako javlja katalonski radio RAC1, a potvrđuje i madridska Marca, Messi se neće pojaviti na testiranju igrača Barcelone na kornavirus, što bi se trebalo dogoditi u nedjelju, dok je prvi trening pod vodstvom novog trenera Ronalda Koemana zakazan u ponedjeljak.

Messi ne dolazi na testiranje

Ako se Messi doista ne pojavi, to će biti jasan znak da namjerava napustiti Barcelonu. Kako Marca piše, Argentinac ne želi otići na zadnja vrata, želi sporazumni raskid s upravom klubom. Messi je navodno pripreman sjesti za stol s predsjednikom Josepom Mariom Bartomeuom i naći zajednički jezik oko visine odštete.

gol expired Američka zvijezda kupila kuću vrijednu milijune dolara, pozvali policiju jer mu nisu vjerovali divider

To bi značilo da Messi odustaje od prvotnog zahtjeva za odlaskom bez odštete. Očito je da Argentinac mijenja taktiku. Nakon oštrog početka, sada pokušava spustiti loptu na zemlju, no čelnici kluba još uvijek nemaju namjeru pregovarati. Navodno čvrsto ostaju pri svojoj odluci da, ako želi otići, mora donijeti 700 milijuna eura, kolika je odštetna klauzula, ili će morati ostati na Camp Nouu.

Rat živaca

Sve su ovo još samo spekulacije, iako se čini da su dobrim dijelim istinite. Ni Messi ni Bartomeu još uvijek ne izlaze u javnost. Mudro šute i komuniciraju preko medija. Očito je da oni puštaju povjerljive informacije u javnost. Kako bi inače do novinara došle informacije o Messijevu faksu koji je poslao na adresu klubu, a još manje što u njemu stoji.

gol expired Messi promijenio taktiku i dobio hladan tuš: Čelnici Barcelone šokirali Argentinca divider

U tijeku je hladni rat. Messi i Bartomeu pritišću jedan drugog i služe se poznatim tehnikama manipulacije. U jednom trenutku morat će javno progovoriti, a to će se vjerojatno dogoditi kada se iza kulisa razriješe neke stvari.

gol expired Drama na Camp Nouu: Beščasni predsjednik Barce poslao "prljavu" poruku, Messi mu ekspresno odbrusio divider

Čini se da je jedini način na koji Messi može ostati u Barceloni taj da Bartomeu ponudi neopozivu ostavku. No to će teško dočekati, i on i sve bučnija opozicija koja ga proziva da je bez časti i morala. Bartomeuovi obrazi tvrđi su đonova cokula.

Marijan Kustić o koronavirusu u mladoj reprezentaciji

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider