Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"udarac za sve navijače"

Messi zgrožen pomišlju da će gledati Neymara u dresu Real Madrida

Mnogim navijačima ne bi se svidjelo da Neymar nakon Barcelone zaigra za Real Madrid, baš kao ni najboljem igraču svijeta Lionelu Messiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve se više priča da će tijekom ljeta, vjerojatno nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, Neymar napustiti redove PSG-a i potpisati ugovor s Real Madridom. Samo godinu dana nakon što je napustio Barcelonu i odigrao sezonu u pariškom velikanu, Brazilac je na rubu povratka u Španjolsku.

Potez je to koji se ne bi svidio njegovom bivšem suigraču i po mnogima najboljem igraču svih vremena - Lionelu Messiju. Argentinac je zgrožen tom primisli, a to je potvrdio i u razgovoru sa TyC Sports.

"Bilo bi ga užasno vidjeti u dresu Real Madrida zbog svega što znači Barceloni. Bio bi to veliki udarac za sve navijače", smatra Messi.

Bit će to jedna dugačka transfer saga, ponajviše jer je PSG angažirao Thomasa Tuchela, kojem je obećano da Neymar neće napustiti redove pariškog kluba. Brazilac se ne izjašnjava po tom pitanju, dok njegov otac koketira već duže vremena s Realom.

Osim pitanja o Neymaru, Messi je govorio i o konstantnom uspoređivanju njega s najboljim igračima svih vremena.

"Ne zanima me da budem najbolji svih vremena. Nikada nisam rekao da sam najbolji. Nisam prvi, drugi, treći ili četvrti. Svaki put kada krene nova sezona želim biti bolji, želim osvojiti sve, ostaviti sve na travnjaku i dati sve od sebe zbog svojih suigrača i zbog sebe", zaključio je Messi.

Pred Messijem je veliko ljeto s reprezentacijom, koja nastupa u Rusiji. Podsjetimo, Hrvatska i Argentina odigrat će utakmicu 2. kola skupine D na Svjetskom prvenstvu 21. lipnja, a to će po mnogima biti i odlučujuća utakmica za pobjednika skupine, u kojoj se još nalaze Nigerija i Island. Hrvatska i Nigerija odigrat će prvi međusobni susret u sklopu 1. kola skupine D, dok će Hrvatska i Island zaključiti grupni dio natjecanja na Mundijalu kada je naša grupa u pitanju. 

Argentinca vjerojatno još boli prošlo Svjetsko prvenstvo u Brazilu, kada je u finalu nakon produžetka poražen od Njemačke 1:0. Osim tog poraza u finalu, Messi je izgubio i dva finala Copa Americe, te je i dalje bez velikog trofeja s reprezentacijom i upravo je to ono što mu mnogi spotiču kada o njemu govore kao najvećem nogometašu svih vremena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider