Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KARIJERA JE VJEROJATNO GOTOVA

Unitedovom suspendiranom napadaču produžena jamčevina, a oni ga i dalje plaćaju pravo bogatstvo

Prošlo je šest mjeseci otkako je Mason Greenwood priveden zbog teškog zločina, a onda i suspendiran od strane kluba.

Mason Greenwood (Foto: Afp)

Pola godine prošlo je od događaja koji je šokirao navijače na Otoku. Mason Greenwood, 20-godišnja superzvijezda Manchester Uniteda, privedena je s teškim optužbama za silovanje i prijetnje smrću, od strane njegove djevojke, koja je tim putem pokazala i ožiljke kakve joj je nanio.

Od tada se malo toga zna o Greenwoodu, kao što još uvijek nije poznato niti kad će započeti suđenje. Greenwoodu je odobrena jamčevina, a on se zavukao u svoj dom te rijetko kad izlazi van.

I dalje prima ogromne novce

Kako kažu susjedi, rijetko kad ga mogu vidjeti, tek ponekad prošeće psa kroz kvart te primi poneke goste. Jamčevina mu je već dva puta produžena, a još uvijek nije poznato kad bi trebalo krenuti suđenje.

Trent Alexander Arnold Dnevnik jednog fantazista (1): Red nervoze, red euforije i devet milijuna fanatika divider

Engleski mediji sad donose vijest kako Greenwooda njegov klub, unatoč suspenziji, i dalje plaća ogromnih 75 tisuća funti tjedno, što mu je garantirano ugovorom koji je nedugo prije toga potpisao. 

Njegova karijera vjerojatno je završena, barem na visokoj razini pa čak i ako na neki način sud ne potvrdi njegovu krivnju. Reputacija u javnosti žestoko mu je pala, a suigrači iz kluba s njim su prekinuli sve kontakte.

A mogao je i trebao imati nevjerojatnu karijeru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider