Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki skandal

Engleska u šoku, mlada zvijezda Manchester Uniteda teško optužena: Užasne scene i snimci

Veliki talent Manchester Uniteda Mason Greenwood optužen je za obiteljsko nasilje…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadača Manchester Uniteda Masona Greenwooda njegova djevojka Harriet Robson optužila je za obiteljsko nasilje.

Na Instagram profilu Harriete Robson prije nekoliko sati objavljena je šokantna priča koja prikazuje modrice na njezinom tijelu s porukom:

"Svima koji žele znati što mi Mason Greenwood zapravo radi", napisala je djevojka.

Niz uznemirujućih fotograija jasno ukazuje na fizički napad. Kasnije je objavila audiozapis koji sugerira da ju je Greenwood zlostavljao i prijetio joj.

gol expired Sin predsjednika Milanovića razbija u "proleterskom" sportu: Marko dobio prestižnu nagradu divider

Vijest je šokirala navijače Uniteda i cijelu Englesku. Nejasno je što će biti s karijerom talentiranog 20-godišnjaka, koji je trebao postati velika zvijezda engleskog nogometa.

Greenwood je proglašavan jednim od najperspektivnijih talenata koji dolaze iz Unitedove akademije, sa svijetlom budućnošću pred sobom.

Ako su navodi Harriet Robson istiniti, što tek treba dokazati, to je šokantno i sramotno ponašanje koje veliki engleski klub sigurno ne može i neće tolerirati. To navode gotovo svi engleski mediji. Cijela priča dovodi u opasnost karijeru mladog nogometaša. Ako se optužbe potvrde, pitanje je što će biti s Greenwoodom.

Klub s Old Trafforda jutros je objavio priopćenje u kojem ističe:

„Svjesni smo slika i optužbi koje kruže društvenim mrežama. Nećemo dalje komentirati sve dok se ne utvrde činjenice. Manchester United ne odobrava nasilje bilo koje vrste.“

Neki izvještaji na Twitteru tvrde da je policija obaviještena, ali to još nije potvrđeno.

gol expired Juventus dovodi novo pojačanje, Man City prodaje veliku zvijezdu, Liverpool zaključuje skupocjen transfer divider

Naravno, ne treba donositi zaključak prije nego što se čuju obje strane. Navijači Uniteda nadaju se brzom odgovoru njihova ljubimca.

Možda postoji neko objašnjenje za ovu priču, primjerice, da je profil njegove djevojke bio hakiran, a fotografije lažirane.

Međutim, činjenica da objava nije skinuta do trenutka pisanja ovog teksta daje zlokobne sugestije da se ne radi o tome.

Objavu možete vidjeti na linku ispod. Imajte na pameti da sadrži fotografije i audiosnimku koja bi nekima mogla biti uznemirujuća.

https://www.instagram.com/stories/hasrobson/2762424273233708396/

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider