Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zidane u problemima

Loše vijesti za Real Madrid: Žestok udarac za Kraljeve uoči El Clasica

Najveća zvijezda Kraljevskog kluba neće biti spremna za El Clasico...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Loša vijest za Edena Hazarda i Real Madrid. Kako trenutačno stvari stoje, najveća zvijezda Kraljevskog kluba neće biti spremna za El Clasico, koji je na rasporedu 18. prosinca na Camp Nouu.

Hazard se ozlijedio protiv PSG-a u utakmici Ligi prvaka. Iako je morao izaći s terena uz liječničku pomoć i bolnu grimasu na licu, prve liječničke prognoze bile su dosta optimistične. Mislilo se da se radi o lakšoj ozljedi koju će sanirati za najviše desetak dana.

Hazard teže ozlijeđen i propušta El Clasico

No kako se oteklina na zglobu nije vraćala u normalu, provedene su još jedne pretrage te je utvrđeno da se radi o puknuću tetive gležnja desne noge.

gol expired Real na stol baca još jedan adut: Žrtvovat će i najbolje sinove za najviši cilj divider

U liječničkom izvješću nije procijenjeno vrijeme oporavka, ali zbog toga što se radi o nozi koju je već ozljeđivao postupak rehabilitacije bit će sporiji i oprezniji, pa sve upućuje na to da će se Belgijac teško vratiti na travnjak prije Nove godine.

Da je ozljeda ozbiljnija nego što se očekivalo, moglo se zaključiti i po tome što je Hazard na sinoćnju božićnu večeru došao na štakama. Navodno se žalio da ga još uvijek boli.

Marcelo pod upitnikom

Kako god, Real će na megdan Barceloni bez Hazarda, a možda i bez Marcela, koji se sporije od očekivanog oporavlja od ozljede mišića. Lako je moguće da i Brazilac propusti El Clasico.

gol expired Chelsea spreman na rekordni transfer kako bi preoteo velikog talenta: Ima i jedan adut koji drugi nemaju divider

Budući da Hazard neće biti na raspolaganju Zidaneu, šansu će najvjerojatnije dobiti Gareth Bale, koji je sve pomalo iznenadio pojavivši se na sinoćnjem druženju igrača Kraljevskog kluba.
Međutim, ni Bale nije sasvim fit, treći dan zaredom nije trenirao s ostatkom momčadi. Pretpostavlja se da Velšanin ima problema s ozljedom mišića.

Bale i Benzema u napadu

Trenutačno radi po posebnom programu, samostalno u teretani i na travnjaku. Očekuje se da će Bale ubrzo biti spreman i na raspolaganju Zidaneu. Nakon afere transparent, koja je izazvala žučne reakcije navijača Reala, Bale se doima mentalno prilično opuštenim.

Ansu Fati slavi pogodak za barcelonu Barcelona zaštitila svojeg dragulja od kandži Reala: Perezov udar nije uspio divider

Bale je u nedavnom intervju otvoreno rekao da se već navikao na medijske kritike i fićukanje Realovih navijača. Kaže da bi se ranije zbog toga živcirao, a sada samo slegne ramenima. Očito je da se ne uzbuđuje previše.

Real bi protiv Barcelone mogao zaigrati u formaciji 4-4-2, vjerojatno s Baleom i Karimom Benzemom u vršku napada.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider