Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luda utrka

Chelsea spreman na rekordni transfer kako bi preoteo velikog talenta: Ima i jedan adut koji drugi nemaju

Chelsea je navodno spreman srušiti klupski rekord kako bi pobijedio u utrci za dovođenje sjajnog engleskog reprezentativca Jadona Sancha iz Borussije Dortmund.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veliki engleski talent Jadon Sancho nalazi se na meti brojnih europskih klubova, a posljednji u nizu koji bi ga volio dovesti u svoje redove jest Chelsea.

Klub sa Stamford Bridgea trenutačno odluku na žalbu koju je uputio Sportskom arbitražnom sudu zbog zabrane transfera, koja bi trebala stići svakog dana. No to ne sprječava klub da planira potencijalna pojačanja.

Chelsea je navodno spreman probiti rekordni iznos od 80 milijuna eura, koliko je platio za vratara Kepu Arrizabalagu, ali se nada da u tom slučaju može pomoći Sanchovo blisko prijateljstvo s nekim od njihovih igrača, uključujući Tammyja Abrahama i Calluma Hudsona-Odoija, kao i činjenica da je on iz Londona.

gol expired Klopp priprema spektakularan transfer: Liverpool "razbija banku" i ruši rekord divider

Sancho je već izjavio kako je spreman napustiti Njemačku, iako Bild tvrdi da je tako nešto malo vjerojatno u zimskom prijelaznom roku.

Tinejdžer se smatra ključnim igračem za Borussijine aspiracije u prvenstvu, dosad je skupio pet golova i sedam asistencija u 11 ovosezonskih nastupa u Bundesligi. Stoga je i klupska hijerarhija bila blaga prema njemu kad je zakasnio na sastanak momčadi uoči utakmice s Barcelonom.

Vjeruje se da će Borussia za Sancha tražiti veći iznos od onog koji je barcelona platila za Ousmanea Dembelea, a to znači da će trebati platiti više od 105 milijuna eura. No osim Chelseaja, zanimanje za velikog engleskog talenta pokazali su i Liverpool i Manchester United.

United je navodno spreman izdvojiti oko 140 milijuna eura za njegove usluge, ali njihov slab učinak u prvenstvu mogao bi otežati Sanchovo dovođenje, što nije slučaj s Liverpoolom.

gol expired Rakitić pobijedio u anketi: Navijači bi radije da klub napusti druga zvijezda divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider