Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
igrači na njegovoj strani

Navijači Reala poslali jasnu poruku Baleu: Nezapamćeni zvižduci i provokativni transparent

Velšanin je dobio ekstra porciju zvižduka pri povratku u Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Publika na Santiago Bernabeuu navikla je na najbolje, pa ne čudi stoga da znaju biti dosta kritični. Zvižduci vlastitim igračima i trenerima nerijetka su pojava; doživio ih je, unatoč svim golovima i trofejima, čak i Cristiano Ronaldo, ali vjerojatno nitko nije dobio takvu porciju kao Gareth Bale.

Španjolski mediji slažu se da je Bale izviždan glasno kao malo tko u Realovoj povijesti. Velšanin je već dugo na ratnoj nozi s navijačima, a sve je kulminiralo na posljednjoj reprezentativnoj akciji.

Bale je nakon plasmana Walesa na Euro 2020. slavio sa zastavom na kojoj je pisalo: ''Wales. Golf. Madrid. Tim redom.''

gol expired Španjolci oduševljeni Modrićem: "Digao je Real iz pepela, najbolja utakmica otkad je došao" divider

Njegov čin podigao je puno prašine u Madridu, mediji i navijači poludjeli su na Velšanina, kojeg je prilikom ulaska u igru protiv Real Sociedada, osim gromoglasnih zvižduka, dočekao i prikladni transparent.

Igrači javno podržali Balea

''Rodrygo - Vini - Lucas - Bale. Tim redom'', poruka je koju je istaknuo jedan Realov navijač, a kamere su odmah fokusirale njegov transparent, koji je dan kasnije dobio puno prostora u medijima i na društvenim mrežama.

Poruka je jasna – za anonimnog navijača Reala Bale je četvrta opcija iza dva mlada i poletna Brazilca, pa i Lucasa Vazqueza, vrijednog i borbenog, ali ni blizu tako talentiranog i individualno moćnog igrača.

gol expired Legenda koja je Mandži dala nadimak za GOL.hr: ''Znate priču kad je Ronaldo izgubio pa su mu se svi smijali? divider

Čini se da Bale teško može ispraviti odnos s Realovim navijačima, ali zato su igrači stali na njegovu stranu. Kada je upisao predasistenciju kod Modrićeva gola, potrčali su prema njemu i čestitali mu.

"Proslava gola s njim bio je način da pokažemo da smo svi ujedinjeni", rekao je nakon utakmice veznjak Federico Valverde.

Vidjet ćemo kako će se rasplesti priča; prijelazni rok se bliži, a Jose Mourinho navodno ima velike planove.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider