Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
wales, golf, tottenham

Mourinho skovao plan, dovodi veliku zvijezdu: Gareth Bale vraća se u Tottenham?

The Special One ne miruje, već je naciljao prvo pojačanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho postao je novi trener Tottenhama, a Portugalac već ima planove za osnaživanje momčadi.

Na vrhu njegove liste želja nalazi se Gareth Bale. Engleski i velški mediji zakotrljali su ovu priču, a slično navodi i madridski As, koji piše da Mourinho jako cijeni Balea i mogao bi biti njegov spasitelj.

gol expired Rafael Nadal nakon meča sipao komplimente na račun hrvatskog debitanta divider

Prema saznanjima Asa, Mourinho je upravo Balea vidio kao glavnu uzdanicu u slučaju povratka u Real Madrid, o čemu se pisalo kada se zatresla stolica Zinedineu Zidaneu. Osim toga, htio ga je dovesti i dok je vodio Manchester United.

Bale se narugao Realu

Bale u Realu nije u najboljoj situaciji, pogotovo nakon posljednje reprezentativne akcije. Velšanin je odigrao utakmicu za Wales protiv Hrvatske u listopadu pa opet protiv Azerbajdžana i Slovačke mjesec dana kasnije, a u međuvremenu nije igrao za Real.

gol expired Modrić otkrio tko je za njega budući nogometni kralj i protiv koga mu je bilo najteže igrati divider

Kao da to nije dovoljno sumnjivo, na press-konferenciji izjavio je da više voli igrati za Wales nego za Real, a njegovo slavlje nakon plasmana na Euro razbjesnilo je Madriđane.

Zima ili ljeto?

Bale je slavio sa zastavom na kojoj je pisalo: ''Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom.'' Radi se o popularnom sloganu među velškim navijačima posljednjih dana, a izvukli su ga iz riječi Predraga Mijatovića, koji je rekao da su Baleu najvažniji Wales, pa golf i tek onda Real Madrid.

gol expired Pogledajte najveće Mourinhove bisere, Englezi navijaju za reprizu ovakvih scena divider

Čini se da više uopće nema sumnje da se Baleova madridska avantura bliži kraju, a pitanje je samo kada će napustiti španjolsku prijestolnicu. Poznato je da je prvi čovjek Tottenhama Daniel Levy težak na novčaniku, a ovaj posao zasigurno ne bi bio jeftin.

Real sigurno ne bi jeftino pustio igrača u kojeg je toliko uložio, a tu je i Baleova visoka plaća. Spominje se i mogućnost posudbe u zimskom prijelaznom roku pa kupovina u ljetnom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider