Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odluka krajem travnja

Liga prvaka i Europska liga nastavljaju se tek u rujnu? UEFA ima novu ideju za završetak sezona

UEFA ima novu ideju da Ligu prvaka i Europsku ligu završi tek nakon što se završe nacionalna prvenstva i kupovi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema novim informacijama koji cure iz UEFA-e pojavila se nova opcija za završetak Lige prvaka i Europske lige. Iako je UEFA najavila da je posljednji dan kolovoza krajnji rok za završavanje njezinih kup natjecanja, čini se da bi se rok mogao prolongirati i do rujna.

Ivica Medo Jovićević i dalje prvi kandidat za klupu Dinama, no više nije siguran: "Mamići se boje da je neiskusan" divider

Za 23. travanj dogovorena je video konferencija izvršnog odbora, na kojoj će biti predloženo da se Liga prvaka i Europska liga završe nakon nacionalnih prvenstava i kupova u zemljama Europe, odnosno onim ligama koje imaju predstavnike u UEFA-inim kupovima.

UEFA će prioritet dati domaćim prvenstvima, pa makar i pod cijenu da se Liga prvaka i Europska liga nastave u rujnu. U kojem konceptu i na koji način bi se ta dva natjecanja završila nije poznato, kao ni kada bi započela nova sezona.

gol expired Nećak slavnog Nizozemca zaintrigirao mnoge velike klubove: Klinac rođen 2004.! divider

Njemačka Bundesliga već planira nastaviti svoje natjecanje u svibnju, a tom se nadaju Talijani i Španjolci. Želja im je završiti sezonu u kolovozu, a zatim novu započeti krajem rujna. Kada bi se Liga prvaka i Europska liga igrale u rujnu, to znači da bi oni igrači čiji će klubovi igrati u završnici imati jako malo vremena za odmor ili nikako.

Sve će nam biti jasnije 23. travnja nakon što UEFA objavi zaključke sastanka.

gol expired Velika napetost u Barceloni: Jako ljutiti Rakitić namjerava zagorčati život lažljivim šefovima divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider