Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pojavio se i uzburkao duhove

Kovač stigao u Englesku, pokrenuo buru i postao prvi favorit za praznu klupu: Dva kluba u igri?

Niko Kovač uživa u odmoru nakon napuštanja Bayerna, a njegov posjet Engleskoj privukao je dosta pozornosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niko Kovač pojavio se u subotu na tribinama Goodison Parka, gdje je gledao pobjedu Evertona protiv Chelseaja (3:1).

Budući da je Kovač trenutačno bez posla, a Everton je upravo smijenio trenera, logično je bilo da se odmah zakotrlja priča da je hrvatski stručnjak u kombinacijama za nasljednika Marca Silve.

Kovač na turneji

Izvješća iz Engleske kažu da su navijači prepoznali Kovača i pitali ga hoće li preuzeti njihov klub, ali da im je on rekao da je došao samo gledati utakmice i da je trenutačno na odmoru.

gol expired Predsjednik WBC-a i dio fanova poludjeli na Filipa Hrgovića: "On je zec, ne životinja" divider

Vidjet ćemo je li to doista tako ili će usput obaviti i poneki poslovni razgovor. Prema engleskoj kladionici William Hill, Kovač je - prvi favorit za novog trenera Evertona! Nisu mu baš davali previše šanse sve do posjeta Goodisonu, nakon čega su koeficijenti drastično pali. U ovom trenutku, jedna uložena funta donosi svega 3,5 funte dobitka ako Kovač preuzme Everton.

Nakon Liverpoola, na redu je London - pročulo se da će Kovač u ponedjeljak posjetiti i utakmicu West Hama i Arsenala koji je nedavno ostao bez trenera, pa su već krenule slične priče kao s Evertonove utakmice. 

Postoje kombinacije i u Njemačkoj

Pojedini engleski mediji pišu da je Kovač zainteresiran, ali kladionice misle drugačije – ne daju baš velike šanse Kovaču ispred kojeg je niz imena: Patrick Vieira, Mikel Arteta, Max Allegri, Eddie Howe...

Jedna uložena funta donosi 21 funtu dobitka ako Kovač preuzme Topnike. Međutim, nisu mu davali previše izgleda ni da će preuzeti Everton, pa su koeficijenti drastično pali nakon posjeta Goodisonu.

gol expired Incident na Camp Nouu: Rakitić se umiješao i zaštitio Messija, hrvatski veznjak ispraćen ovacijama divider

Kovačev posjet Engleskoj izazvao je pozornost i u Njemačkoj. Sport Bild tako piše da je Kovač doista došao samo da bi gledao utakmice Premierlige, ali i dodaje da ''nikad ne znaš kad se bogati engleski klubovi uozbilje.''

Vidjet ćemo kakva će biti Kovačeva budućnost; u Njemačkoj se piše da bi sljedeće sezone mogao preuzeti Herthu, klub iz rodnog Berlina u kojem je počeo profesionalnu igračku karijeru. S klupe Herthe nedavno je otišao još jedan berlinski Hrvat Ante Čović, kojeg je do kraja sezone zamijenio Jürgen Klinsmann.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider