Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispisali povijest, ali...

Klopp čestitao Cityju i poslao poruku navijačima: ''Ovo je vrlo posebna sezona i opet ćemo biti tu''

Nogometaši Liverpoola ipak nisu uspjeli dočekati kiks Manchester Cityja i prvu titulu u Premierligi.

Jürgen Klopp (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Uoči posljednjih 90 minuta Premierlige, City je imao bod više od Redsa i sam je odlučivao o svojoj sudbini. Pobjeda, ali i bilo koji drugi rezultat uz uvjet da Liverpool nije bolji, mu je osiguravala obranu naslova, te ukupno šesti naslov prvaka.

Na koncu je momčad Pepea Guardiole pobijedila s 4-1 pa Redsima nije bila dovoljna pobjeda od 2-0 protiv Wolverhamptona.

''Čestitke Manchester Cityju. Pokušali smo učiniti sve što je moguće, ali nije bilo dovoljno. Ne mogu biti ponosniji na svoje igrače. Nevjerojatno je što su radili cijelu sezonu. Morali smo se boriti do kraja, ali nije ispalo kako smo htjeli'', rekao je nakon utakmice Jürgen Klopp.

Liverpool bez naslova, ali kad pogledate što su sve napravil, shvatit ćete kakvu su sezonu imali Navijači Liverpoola (AFP) Mohamed Salah prvi strijelac lige (Foto: AFP) Alisson najbolji vratar u Engleskoj ((Foto: AFP) Navijači Liverpoola (AFP)

''Željeli smo ispisati vlastitu povijest i to smo učinili. Danas se ne osjećamo dobro, ali imamo tri tjedna za pripremu za još jednu važnu utakmicu'', dodao je.

City je na koncu okončao sezonu s 98 bodova, dok je Liverpool drugi s 97 bodova.

''Ovo je vrlo posebna sezona, bolja nego što sam imao s Borussijom Dortmund kada smo bili prvaci u Njemačkoj. Ali ne možemo ignorirati jednu momčad koja je bila bolja'', izjavio je Klopp.

''Sezona je vrlo duga i teška. Morate se nositi s krizama, a mi smo uvijek bili konkurentni. City je osvojio toliko bodova jer smo mi bili prisutni. Napravili smo veliki korak, ali to je samo prvi korak. Nakon dobre sezone, uvijek smo znali izgubiti ključne igrače, ali ovaj put nećemo i opet ćemo biti tu'', zaključio je menadžer Liverpoola.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider