Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljudino, svaka čast

Joško Gvardiol zabio Cityju pa oduševio velikom gestom: Sve je otkrio turski novinar

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol poklonio je potpisani dres RB Leipziga.

Joško Gvardiol (Foto: Guliver image)

Joško Gvardiol, hrvatski nogometni reprezentativac pokazao je veliko srce. Nakon što je zabio pogodak za remi RB Leipziga protiv Manchester Cityja (1:1) u osmini finala Lige prvaka, odlučio je pomoći Turskoj koju je pogodio razorni potres i uzeo na desetke tisuća života.

Hrvatski branič je poklonio svoj dres turskom veleposlanstvu u Zagrebu za pomoć nesretnim ljudima na jugu Turske. Novinar Yagiz Sabuncuoglu objavio je fotografiju Gvardiola s potpisanim dresom na službenom Twitter proflu.

Luka Modrić FOTO U Madridu osvanuo neobičan transparent: Modrić i bivši igrač Partizana u zagrljaju divider

Gvardiol se tako pridružio još jednom hrvatskom nogometnom reprezentativcu u velikoj gesti, Dominik Livaković je ranije poklonio svoj dres i rukavice s utakmice protiv Brazila za pomoć stradalima u razornom potresu.

"Hvala Livakoviću, čovjeku velikog srca... Hrvatski vratar Dominik Livaković dao je svoj dres i rukavice kojima je branio jedanaesterce te, nadigravši Brazil, svoju momčad doveo do polufinala Svjetskog prvenstva, a prihod će biti korišten za stradale u potresu'', objavilo je tursko veleposlanstvo u Zagrebu.

Vatreni su pokazali veliko srce, svaka čast.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider