Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima jasnu poruku

FOTO U Madridu osvanuo neobičan transparent: Modrić i bivši igrač Partizana u zagrljaju

Večeras od 18:30 igra se gradski derbi između Reala i Atletica u La Ligi.

Luka Modrić (Foto: Guliver image)

Luka Modrić i društvo vraćaju se prvenstvenim obavezama. Nakon senzacionalne pobjede protiv Liverpoola u Ligi prvaka, Real Madrid čeka derbi protiv Atletica u sklopu 23. kola La Lige.

Posljednji su put odmjerili snage u susretu španjolskog Kupa, slavio je Real s 3:1, a pred utakmicu osvanula je poruka koja je zgrozila španjolsku javnost.

Na podvožnjaku u blizini Realovog trening kampa osvanuo je transparent s natpisom "Madrid mrzi Madrid, ali i obješena lutka u Realovu dresu s Viniciusovim imenom na poleđini.

Novi stadion LASK-a VIDEO Ovo je novi stadion na kojem je Hrvat zabio prvi pogodak: Košta 65 milijuna eura divider

Tada su gradske službe brzo reagirale i uklonile morbidnu poruku, a pred večerašnji ogled na istom je mjestu osvanuo transparent, ali s potpuno drugom porukom.

Kako bi promicali ljubav i zdravo rivalstvo, a ne mržnju, na podvožnjaku je osvanuo transparent s natpisom "Madrid voli Madrid" s fotografijom na kojoj su Modrić i Stefan Savić u zagrljaju.

Savić je crnogorski reprezentativac, ali i dugogodišnji član Ateltica koji je u karijeri nosio dres Partizana, Manchester Cityja i Fiorentine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider