Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
naletjeli na zidove

Inter odustaje od najvećih želja, okreću se alternativi: Idu po zvijezdu PSG-a?

Iz Intera su dali naslutiti da će teško realizirati velike ovoljetne želje.

Galerija Neymar, Cavani i Mbappe (Foto: AFP) Edinson Cavani (Foto: AFP) Romelu Lukaku (Foto: AFP) +2 Edin Džeko (Foto: AFP)

Novi trener Intera Antonio Conte ima velike planove, ali želje su jedno, a realnost drugo. U to se uvjerio sportski direktor Giueseppe Marotta, koji zasad nije uspio realizirati želje trenera s kojim je već surađivao u Juventusu.

Plan za napad Nerazzurra bio je riješiti se Maura Icardija te dovesti Romelua Lukakua i Edina Džeku. Icardi je još član Intera, dok su Lukaku i Džeko i dalje pod ugovorima s Manchester Unitedom, odnosno Romom.

U oba slučaja naletjeli su na previsoke odštete za svoj džep, što je Marotta javno priznao. Roma traži 20 milijuna za Džeku, dok Man Utd želi 80 milijuna, koliko su i sami platili Lukakua prije dvije godine.

Romelu Lukaku i Paul Pogba (Foto: AFP) Je li ovo znak da odlazi? Zvijezda Man Utd-a izostavljena s popisa, objavom dodatno "zakuhao" priču divider

''Dali smo jaku ponudu koja odgovara vrijednosti igrača, ali nismo uspjeli dovršiti posao. Nastavljamo pratiti situaciju, svašta se može dogoditi na tržištu", rekao je talijanskom Sky Sportu o pregovorima za Lukakua.

Inter se okreće planu B

Nakon što su naletjeli na odbijenice, Nerazzurri se okreću planu B – Edinsonu Cavaniju, piše Sportitalia.
Transfermarkt 32-godišnjeg urugvajskog napadača PSG-a procjenjuje na 40 milijuna eura, osjetno manje od Lukakua, pored čijeg imena stoji cijena od 75 milijuna.

Drama na madridskom kraljevskom dvoru: Bale pobjesnio, konačni krah odnosa sa Zidaneom i Perezom Gareth Bale (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) Zinedine Zidane i Florentino Perez (Foto: AFP) +1 Gareth Bale (Foto: AFP)

Cavani je navodno zainteresiran i raspituje se o Interu kod sunarodnjaka Diega Godina i Matiasa Vecina, trenutačno članova milanskog kluba. S PSG-om ima još jednu sezonu ugovora, pa bi Parižanima to bila dobra prilika za zaradu prije nego što postane slobodan igrač.

Naravno, ako PSG, u kojem je slučaj Neymar ipak glavna tema, uopće odluči prodati Urugvajca. Posljednje vijesti o njegovoj budućnosti datiraju još s kraja minule sezone, kada je vrhuška kluba, prema pisanju francuskih medija, bila podijeljena oko Cavanijeva odlaska ili ostanka.

U međuvremenu su se dogodile promjene, sportski direktor postao je Leonardo, vidjet ćemo kakav će biti njegov stav.

Arsenalov as iz rukava: Nevjerojatno dobra kupovina igrača koji će zapaliti Premierligu! Nicolas Pepe (Foto: AFP) Nicolas Pepe (Foto: AFP) Nicolas Pepe (Foto: AFP) +1 Nicolas Pepe (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider