Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
već su počeli oproštaji

Je li ovo znak da odlazi? Zvijezda Man Utd-a izostavljena s popisa, objavom dodatno "zakuhao" priču

Sve govori da je skupo pojačanje na izlaznim vratima kluba.

Romelu Lukaku i Paul Pogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Manchester United otputovao je u Norvešku, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Kristiansunda, a među 26 putnika nema Romelua Lukakua.

Njegovo izostavljanje s popisa odmah je u Engleskoj pokrenulo priče da Ole Gunnar Solsjkaer ne računa na njega te da će ovoga ljeta napustiti klub.

Lukaku je putovao s momčadi na turneju po Australiji i Aziji, ali nije ulazio u igru. Belgijski napadač muči se s ozljedama, ali čini se da to nije jedini razlog: interes Intera nije novost, a i sam Lukaku na Instagramu je dao naslutiti da se nešto ''kuha''.

Kovač otkrio da je Bayern blizu rekordnog transfera: Izvadili zmiju iz džepa i konačno dovode svjetsku marku Niko Kovač (Foto: AFP) Leroy Sane (Foto: AFP) Leroy Sane slavi pobjedu sa suigračima iz Manchester Cityja (Foto: AFP) +7 Sergio Aguero i Leroy Sane (Foto: AFP)

U subotu je objavio fotografiju sa svojim agentom Federicom Pastorellom uz natpis: ''Uskoro nastavak''. Budući da su pregovori o njegovu skupom transferu dugi i komplicirani, objava mnogo govori. Nakon ove objave i Solskjaerova izostavljanja s popisa, navijači su se na društvenim mrežama već počeli opraštati od Lukakua.

Iako je Lukaku velika želja Intera i novog trenera Antonija Contea, u priču se uključio i Juventus. Vidjet ćemo kako će završiti ta transferna saga.

Lionel Messi (Foto: AFP/Screenshot) Messi sudjelovao u incidentu na Ibizi: Zaštitari spriječili fizički obračun divider

Ronaldov izazov (Foto: Screenshot) Koliko zapravo visoko skače Ronaldo? Otkriva to sjajan video usporedbe s "običnim smrtnicima" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider