Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiva ponuda

Inter pronašao način za dovesti veliko pojačanje: Di Marzio otkrio detalje

Manchester United ne odustaje od svojih zahtjeva, ali čini se kako je dogovor na pomolu.

Inter (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Vrlo brzo nakon što ga je Inter imenovao za svog novog trenera, Antonio Conte je čelnicima talijanskog velikana dao do znanja kako ovog ljeta moraju dovesti pravu devetku, klasičnog golgetera.

Mauro Icardi je odavno na izlaznim vratima Nerazzurra, a da je tome tako, Conte je potvrdio čim je stigao.

Izbor za novog vođu navale Intera pao je na Romelua Lukakua, koji se nije snašao u Manchester Unitedu i na Old Traffordu nemaju ništa protiv njegova odlaska.

Nema ništa protiv odlaska ni sam Lukaku, dapače, naročito nakon što je na klupu Intera sjeo jedan od najcjenjenijih svjetskih trenera.

Sporan je, bio i još uvijek jest, modalitet cijelog transfera belgijskog reprezentativca iz Manchestera u Milano.

United: Dajte 80 milijuna eura sad

United danima ne želi odstupiti i dati nekakav popust Talijanima: izvjesili su cijenu od 80 milijuna eura i ispod toga ne žele ići.

U nekim davnim vremenima iz doba predsjednika Massima Morattija za Inter bi to bio "mačji kašalj", ali danas to nije tako. Nerazzurri već nekoliko sezona imaju problema s poštivanjem UEFA-inog financijskog fair-playja pa pokušavaju pronaći čarobnu formulu - kako dovesti Lukakua, a da pritom ispoštuju financijski fair-play i ne daju Englezima odmah golemi novac.

Inter: Može 70? Sad 10, za dvije godine još 60

Talijanski guru za transfere Gianluca Di Marzio tvrdi kako je Inter za sastanak održan ovog utorka pripremio sljedeću ponudu: nude 10 milijuna eura odmah za dvogodišnju posudbu s obvezom otkupa za 60 milijuna eura u ljeto 2021. godine. Jasno, tijekom iduće dvije sezone bi Inter bio taj koji bi plaćao Lukakuovu tjednu plaću od 220.000 eura.

U Interu su uvjereni da bi ovakva vrsta dogovora mogla proći, tim više jer je Belgijanac u nemilosti trenera Olea Gunnara Solskjaera i izgubio je mjesto u početnoj postavi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider