Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nema povratka na staro

Drama na madridskom kraljevskom dvoru: Bale pobjesnio, konačni krah odnosa sa Zidaneom i Perezom

Obrat u slučaju Bale donio je i novu dramu u Madridu.

Galerija Gareth Bale (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) Zinedine Zidane i Florentino Perez (Foto: AFP) +1 Gareth Bale (Foto: AFP)

Momčad madridskog Reala otputovala je u München na pripremni Audi Cup, a prvi izazov bit će im susret s Tottenhamom (utorak, 18:00). Najveća vijest uoči utakmice jest da među putnicima za Bavarsku nije Gareth Bale.

Bale je pobjesnio zbog načina na koji ga tretiraju Zinedine Zidane i Florentino Perez, javlja Matt Law, pouzdan izvor s engleskog Telegrapha.

U Realu su odlučili uzrujanog Balea radije ostaviti u Madridu. Sve je puklo kada je propao Velšaninov transfer u Kinu, koji je, prema posljednjim informacijama, stopirao predsjednik Florentino Perez.

Bale nema previše opcija nakon što je Kina propala

Zidane je jasno poručio da ne računa na Balea u svojim planovima, ali Perez ga ipak ne želi dati u bescjenje i želio bi izvući odštetu. Takva situacija ostavlja Balea u limbu, a kraj prijelaznog roka se bliži.

Nakon dolaska Ivana Santinija u Jiangsu Suning, jasno je da od Kine neće biti ništa jer je hrvatski napadač popunio kvotu stranaca. Kao najrealnija opcija ostaje još Premierliga, u kojoj transferni rok završava već 8. kolovoza.

Gareth Bale (Foto: AFP) Je li se ovo Bale smijao Zidaneu pri sramotnom rezultatu za Real? divider

Perez se navodno ipak nada da će Zidane promijeniti mišljenje i vratiti Balea u kombinacije, iako se to ne čini naročito izglednim scenarijem nakon svega što se dogodilo. Baleov agent Jonathan Barnett javno je Zidanea nazvao ''sramotom'', a navodno velški nogometaš uopće ne razgovara sa svojim trenerom.

Zidane uvjerava javnost da će sve biti u redu

Trenutačno kao najrealnija opcija izgleda da će sjediti na tribinama i primati basnoslovnu plaću. To opet nije u interesu prije svih predsjednika Pereza, koji za Balea iz klupske blagajne mora izdvojiti oko 30 milijuna eura godišnje bruto. Klasično paljenje novčanica ako će Velšanin biti samo gledatelj na Santiago Bernabeuu.

Kako god, Bale će propustiti susret sa svojim bivšim klubom, koji, iako prijateljski, nije nevažan Zidaneu i momčadi. Realova predsezona zasad je vrlo loša, a posebno je zabolio poraz od Atletica (7:3), kada su, metaforički govoreći, Simeoneovi radnici provalili u kraljevski dvor i zapalili ga.

Zidane uvjerava javnost da će momčad biti prava do početka sezone i da se radi samo o pripremama, a novi test imat će protiv Tottenhama. Pozitivan rezultat zasigurno bi dobro došao Zidaneu, čija momčad zasad na pripremama ima pobjedu protiv Arsenala na penale te dva visoka poraza s ukupnom gol-razlikom 4:10.

Tetovirana UFC ljepotica oduševila fanove novim "poklonom" s godišnjeg odmora Claudia Gadelha (Screenshot Instagram) Claudia Gadelha (Screenshot Instagram) Claudia Gadelha (Screenshot Instagram) +2 Claudia Gadelha (Screenshot Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider