FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dobila tonu lajkova

Tetovirana UFC ljepotica oduševila fanove novim "poklonom" s godišnjeg odmora

Claudia Gadelha svjesna je da je njezin izgled uvelike zaslužan za njezinu popularnost na društvenim mrežama te ga se samim time ne boji iskoristiti.

Galerija Claudia Gadelha (Screenshot Instagram) Claudia Gadelha (Screenshot Instagram) Claudia Gadelha (Screenshot Instagram) +2 Claudia Gadelha (Screenshot Instagram)

Bivša izazivačica za UFC titulu u slamka-kategoriji Claudia Gadelha (30) bila je jedna od prvih koja je čestitala 50. rođendan šefu najpoznatije MMA organizacije – Dani Whiteu. Emotivnom porukom Gadelha je oduševila svoga poslodavca, no od toga je itekako zanimljiviji njezin "poklon" vjernim fanovima u idućoj objavi.

Gadelha se trenutačno nalazi u Izraelu, gdje uživa u čarima Mrtvog mora. Stoga je objavila fotografiju sebe s leđa, kako ispire sol nakon kupanja u crnom moru.

"Nevjerojatno iskustvo na Crnom moru. Još jedna stvar koju mogu prekrižiti sa svoje liste životnih želja", napisala je Gadelha uz prilično izazovnu fotografiju.

Brazilka je poznata kao vrlo fit djevojka, koja s vremena na vrijeme baci svoje obožavatelje u ekstazu fotografijama poput ove.

Holloway obranio naslov prvaka protiv legendarnog Edgara, Cyborg slavila u brutalnoj makljaži! Statistika Cris Cyborg (Screenshot) Dvostruki nokaut Neala i Pricea Pobjeda Neala +1 Pobjeda Maxa Hollowaya

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider