Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u najboljem sastavu

Povijesna katastrofa i poniženje Reala: Atletico im utrpao nevjerojatnih sedam komada!

Real Madrid teško je poražen od Atletica u New Jerseyju.

Galerija Zinedine Zidane (Foto: AFP) Joao Felix (Foto: AFP) Diego Costa zabio četiri gola Realu (Foto: AFP) +4 Naguravanje Real - Atletico (Foto: AFP)

Real Madrid doživio je pravu, povijesnu katastrofu u posljednjoj utakmici International Champions Cupa u New Jerseyju protiv gradskog rivala Atletica. Završilo je na kraju čak 7:3, no ovaj rezultat malo vara jer je Atletico vodio nevjerojatnih 6:0 nakon prvih sat vremena igre. Treba reći i kako su igrale najjače postave obaju momčadi.

Obrana Reala kapitulirala je već u 1. minuti. Diego Costa najavio je svoju čarobnu golgetersku večer brzim golom, a do 65. minute kada je isključen, zabio ih je ukupno četiri. Briljirala je i mlada zvijezda Joao Felix, asistent za prvi i šesti gol Costi te strijelac drugog pogotka. Correa i Vitolo su se također upisali u strijelce.

Sergio Ramos (Foto: AFP) Zidane i Ramos ironični nakon debakla protiv Atletica: Evo kako su objasnili tešku havariju! divider

Kod Reala je prvi gol zabio Nacho tek za 1:6, a nakon što je Atletico poveo 7:1 malo su poraz ublažili Benzema i Javi Hernandez u samoj završnici.

Real je izgledao bezvoljno i usporeno, dok je momčad Diega Simeonea pokazala kako odlaskom Griezmanna i Godina ova ekipa nije gotova, dapače s ovakvim Costom i fenomenalnim Portugalcem Felixom ovaj Atletico izgleda moćno. ''Diego će imati veliku godinu'', najavio je Cholo i očito mu se treba vjerovati.

Ozljeda Luke Jovića (Screenshot) Grozan početak Jovića u Realu, nova ozljeda zbog koje se u Madridu drže za glavu divider

U 65. minuti utakmice došlo je naguravanja nakon prljavog starta Carvajala na Lemara skoro u visini koljena, Costa ga je odmah napao i obojica su isključeni.

Madridski mediji razapinju Real i uzdižu u nebo novi Atletico, Zidane im se kune da će ovo biti dobra sezona za Kraljevski klub. Uz sve to, Realu se ozlijedio i Luka Jović. To je treća velika ozljeda nakon Marca Asensija i još jednog pojačanja, Ferlanda Mendyja. Bila je to prava noćna mora za navijače Reala…

Golove s utakmice pogledajte ovdje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider