Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ozlijedio se i Modrić

Grozan početak Jovića u Realu, nova ozljeda zbog koje se u Madridu drže za glavu

Pojačanje Reala Luka Jović neće po dobrome pamtiti pripremne utakmice na International Champions Cupu.

Ozljeda Luke Jovića (Screenshot)

U jednom od najvećih poraza od gradskog rivala u povijesti Real nije izgubio samo obraz već na neko vrijeme možda i još jedno pojačanje. Kad je Atletico već utrpao četiri komada Realu, a nije prošlo ni pola sata od početka utakmice, Oblak je nezgodno pao na gležanj Luke Jovića.

Srpski napadač nije mogao nastaviti igru, a Zidane kao da nije mogao vjerovati što mu se to događa s momčadi. Na utakmici s Arsenalom ostao je bez Marca Asensija kojem je vjerojatno već propala sezona, a da nije ni počela, dok će početak prvenstva zbog ozljede propustiti i 58 milijuna plaćen lijevi bek Ferland Mendy.

Još nije poznato koliko je teška ozljeda Luke Jovića, no madridski mediji nagađaju kako sigurno nije bezazlena.

Sergio Ramos (Foto: AFP) Zidane i Ramos ironični nakon debakla protiv Atletica: Evo kako su objasnili tešku havariju! divider

Jović neće po dobrome pamtiti ovu turneju. U porazu protiv Bayerna jedva da je taknuo loptu, protiv Arsenala ga je Zidane izvadio nakon samo deset minuta igre zbog isključenja Nacha, a sada je odigrao pola sata i morao van zbog ozljede.

Recimo i kako je zbog lakše ozljede u 62. minuti teren napustio i naš Luk Modrić, ali ne radi se o nekoj većoj ozljedi.

Povijesna katastrofa i poniženje Reala: Atletico im utrpao nevjerojatnih sedam komada! Zinedine Zidane (Foto: AFP) Joao Felix (Foto: AFP) Diego Costa (Foto: AFP) +4 Naguravanje Real - Atletico (Foto: AFP)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider