Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gotova sezona, a nije ni počela

Teška ozljeda Realove zvijezde šokirala Zidanea: ''Potreseni smo, ovo je najgori dan za nas''

Pobjedu Reala protiv Arsenala zasjenila je teška ozljeda Marca Asensija.

Marco Asensio (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Skupo je madridski Real platio pobjedu nakon 11-eraca protiv Arsenala u Washingtonu. Zaigrao je Gareth Bale, čak i zabio te promašio 11-erac, ali sve je to zasjenila teška ozljeda Marca Asensija, također strijelca na utakmici.

Dogodilo se to u 64. minuti u jednoj obrambenoj akciji kada je pokušao zaustaviti Aubameyanga. Odmah je pokrio lice, krenule su suze, a suigrači su ga pokušali utješiti.

Direktni odlazak sa stadiona u bolnicu nije bio dobar znak, a prve procjene govorile su da ga neće biti najmanje šest mjeseci. No nakon pregleda Real je potvrdio najcrnji scenarij.

''Nakon detaljnih pregleda naše medicinske službe ustanovljeno je puknuće prednjeg križnog ligamenta te meniskusa na lijevom koljenu. Asensio će biti operiran u sljedećih nekoliko dana.''

Real će pak platiti visoku cijenu igranja ovakvih promotivnih utakmica na International Champions Cupu. Asensiju je sezona praktički završila prije negoli je počela. Procjenjuje se da će izvan terena biti čak deset mjeseci.

Cristiano Ronaldo skače na policajca (Screenshot) Cristiano Ronaldo opasno se poigrava: Policajci nasrnuli na navijača, a on na njih divider

Zidane je nakon utakmice rekao da su svi potreseni zbog Asensijeve ozljede. Bio je u sjajnoj formi i Zidane ga je planirao koristiti u prvih 11 na početku sezone.

''Zabrinuti smo. Koljeno je, otišao je odmah u bolnicu na testove. Izgleda loše i ovo je najgori dan za nas. Potreseni smo'', poručio je šokirani Zidane.

Vinicius Junior nameće se kao novo rješenje na desnom krilu, možda i Luka Jović, a tko zna, možda predsjednik kluba Florentino Perez odluči dovesti novo pojačanje.

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +6 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider