Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sadržajna utakmica

Real slavio protiv Arsenala: Bale zabio, po dva crvena kartona i ozljede!

U sklopu International Champions Cupa nastavljene su pripremne utakmice u SAD-u.

Bale zabio pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida upisali su prvu pobjedu na pripremnom turniru uoči nove sezone – International Champions Cupu. Nakon poraza od Bayerna Kraljevi su boljim izvođenjem jedanaesteraca slavili protiv Arsenala

Regularnih 90 minuta susreta završilo je s 2:2, a onda je Real Madrid slavio u raspucavanju s 3:2. Najzanimljiviji detalj susreta bio je nastup Garetha Balea za Real, kojeg klub želi pošto-poto prodati. 

REAL MADRID - ARSENAL 2:2 (3:2 JEDANAESTERCI)

Ne samo da je nastupio već je i zabio pogodak kojim je Real započeo preokret. Arsenal je na poluvremenu golovima Lacazettea i Aubameyanga vodio 2:0, no u razmaku od samo tri minute u nastavku Real je na gotovo identičan način zabio dva gola preko Balea i Asensia.

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +6 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)

Loša vijest je ozljeda potonje spomenutog igrača, koji je morao napustiti igru u 65. minuti. Ranije se još u 16. minuti ozlijedio Luka Jović, pojačanje Reala u napadu ovog ljeta. 

Spomenimo i dva crvena kartona. Nacho je u prvih devet minuta prvog dijela sakupio dva žuta kartona i skrivio kazneni udarac. Sokratis je na drugoj strani uzvratio uslugu s dva žuta kartona u razmaku od dvije minute pri samom kraju poluvremena. 

Saburtalo - Dinamo (Foto: GOL.hr) Dinamo pobjedom otvorio novu euro sezonu: Rutinski prizemljili gruzijskog prvaka! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider