Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na istoj utakmici

Nova ozljeda u Realu: Skupo pojačanje propušta početak sezone

Nakon Marca Asensija ozlijedio se i Ferland Mendy.

Ferland Mendy (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U Realu se još nisu slegli dojmovi nakon teške ozljede Marca Asensija (zbog koje će propustiti cijelu sezonu), a klub je objavio da zdravstvenih problema ima još jedan igrač koji je konkurirao za prvih 11.

Radi se o Ferlandu Mendyju, 24-godišnjem pojačanju iz Lyona. Novi lijevi bek Reala, skupo plaćen (čak 48 milijuna eura), propustit će nekoliko tjedana zbog ozljede lista desne noge. I on se, poput Asensija, ozlijedio na utakmici protiv Arsenala.

Mendy će propustiti početak nove sezone, a u klubu se nadaju da bi se mogao vratiti u prvih nekoliko kola španjolskog prvenstva.

Luka Modrić i Ivan Rakitić (Foto: AFP) Prljava igra Barce, Rakitić to nije zaslužio: Sad je sve jasno, javio se veliki klub koji voli Hrvate divider

Nakon katastrofe koja je zadesila Asensija, ova se ozljeda ne čini prilično teškom, no Mendy će propustiti pripreme i ući će u novu sezonu ozlijeđen, što nikako nije dobro za formu i prilagodbu u klubu kao što je Real.

31-godišnji Marcelo na startu sezone bit će prvi lijevi bek, no čak ni Real ne plaća bekove gotovo 50 milijuna eura da mu sjede na klupi. Mendy je bio velika Zidaneova želja, no morat će malo pričekati s guranjem Francuza u vatru.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider