Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedva čekamo subotu

I Barcelona ''trolala'' Modrića na društvenim mrežama: Veći motiv pred El Clasico nije mogao dobiti

Real Madrid i Barcelona u subotu igraju novi El Clasico na Santiago Bernabeuu.

Luka Modrić i Leo Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Madridski Real malo je ponižen ove srijede pred svojim navijačima. Barcelona je slavila u dvorištu najvećeg rivala s 3:0 i izbacila ga iz Kupa kralja plasiravši se u svoje šesto uzastopno finale. Bilo je to pomalo nevjerojatno deseto slavlje u 17 utakmica tih dvaju klubova na stadionu Reala u posljednjih deset godina.

No Real će brzo dobiti priliku za uzvrat, već sutra na istom mjestu od 20:45. Real ima priliku vratiti draž prvenstvu u kojem Barcelona ima sedam bodova više od Atletica i devet od Reala. Pobjedom bi Madriđani tu prednost prilično smanjili, a remi bi pomogao najviše gradskom rivalu Atleticu.

Real uopće nije igrao loše kako to rezultat prikazuje. Čak su u prvih 45 minuta bili bolji, ali mladi Vinicius Junior nije realizirao niti jednu od brojnih šansi koje je imao. Velika je to škola za fantastičnog Brazilca koji je pokazao kako će uskoro biti glavna zvijezda budućih El Clasica.

Možda već u subotu ima priliku zabiti ono što nije u srijedu, a motiva mu sigurno neće nedostajati. Ne samo njemu već i svim ostalima u bijelom dresu. Novi poraz od Barce jednostavno si ne smiju dopustiti.

Benfica pokazuje zube najbogatijima: Zaštitili su svoju djecu nevjerojatnim ugovorima Ruben Dias, Joao Felix i Gedson (Foto: AFP) Ruben Dias i Robert Lewandowski (Foto: AFP) Gedson Fernandes (Foto: AFP) +1 Joao Felix (Foto: AFP)

A poseban bi motiv mogao imati i Luka Modrić. Jedan od ključnih igrača domaćina nakon prve je utakmice bio u središtu pozornosti zbog fotografije na kojoj žestoko za dres povlači Lea Messija. To je tako kad vas proglase najboljim na svijetu, uvijek će se naći koji će se htjeti naslađivati neuspjesima kao što je bio taj duel Modrića i Messija na terenu.

U ''trolanje'' na društvenim mrežama na neki se način uključio i službeni profil Barce na Twitteru. Trebamo ipak reći kako su fotografiju izrezali tako da se ne vidi Modrić.

''Puno je lakše nabaviti Messijev dres u našoj online trgovini'', našalila se Barca na Modrićev račun, a mi ne sumnjamo kako je i hrvatski kapetan to vidio.

Jedva čekamo subotnji El Clasico….
 

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider