Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatne brojke

Neviđena navala na Poljudu, sigurno pada rekord: Hajduk za novu sezonu prodaje gotovo 1000 pretplata - dnevno!

Hajduk je u ponedjeljak 11. srpnja započeo s prodajom pretplata (godišnjih ulaznica) za sezonu 2022./2023.

Navijači Hajduka (Foto: hajduk.hr)

U tjednu u kojem počinje nova sezona HNL-a Hajduk je pustio u prodaju svoje pretplate (godišnje ulaznice), a prve reakcije navijača su fenomenalne.

Prodaja je započela u ponedjeljak 11. srpnja i do ovog četvrtka u 19:00 više od 3600 pretplata dobilo je svoje vlasnike.

Odjel za članstvo radi punom parom, a veliki je broj pristaša Majstora s mora koji svoju pretplatu kupuju putem interneta.

Navijače nije pokolebao izgubljeni Superkup od Dinama na jedanaesterce niti činjenica da će Hajduk svoju prvu domaću utakmicu u novoj sezoni odigrati tek u kolovozu.

Hajduk neće igrati na Poljudu prije kolovoza

Naime, u prvom i trećem kolu HNL-a Splićani će biti gosti (u Puli i Varaždinu), dok je Jadranski derbi s Rijekom, koji se trebao igrati u sklopu drugog kola u nedjelju 24. srpnja, odgođen na zahtjev Riječana zbog njihova nastupa u drugom pretkolu Konferencijske lige.

gol expired Bombastična objava iz Splita: Marko Livaja potpisao s Hajdukom ugovor na pet godina! divider

Hajduk će europski dio sezoni započeti u trećem pretkolu Konferencijske lige i taj (poljudski) susret uključen je u pretplatu. Hoće li se to igrati 4. ili 11. kolovoza, bit će poznato u ponedjeljak 18. srpnja kada će se održati ždrijeb ove kvalifikacijske runde.

Ukoliko se dogodi da Hajduk u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige bude gost, u tom slučaju će momčad Valdasa Dambrauskasa prvi put u novoj sezoni na Poljudu zaigrati u nedjelju 7. kolovoza, kada je na rasporedu susret s Goricom.

Prošlosezonski rekord uskoro će biti oboren

Dakle, premda je do poljudske premijere još nekoliko tjedana, tisuće navijača nije željelo gubiti vrijeme nego su pohrlili po svoj primjerak godišnje ulaznice. Tek je četvrti dan prodaje, a već sad se sa sigurnošću može reći da će biti srušen klupski rekord u broju prodanih pretplata.

Prošle sezone Hajduk je imao najviše pretplatnika u svojoj povijesti, njih oko 8500, a neće biti iznenađenje ukoliko u ovoj ta brojka ode i preko 10.000.

Hajdukove pretplate za sezonu 2022./2023. Hajdukove pretplate za sezonu 2022./2023. (Foto: hajduk.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider