Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objava na Torcida kupu

Bombastična objava iz Splita: Marko Livaja potpisao s Hajdukom ugovor na pet godina!

Marko Livaja potpisao je ugovor s Hajdukom do ljeta 2027. godine.

Najbolji igrač Hajduka i HNL-a Marko Livaja potpisao je novi ugovor s klubom s Poljuda, u trajanju do ljeta 2027. godine.

Ovu vijest navijačima i cjelokupnoj javnosti Hajduk je objavio na malonogometnom turniru Torcida kup gdje se ovog četvrtka okupila Uprava, stručni stožer i prva momčad.

Predsjednik Lukša Jakobušić je uzeo mikrofon i otkrio:

Navijači Hajduka Neviđena navala na Poljudu, sigurno pada rekord: Hajduk za novu sezonu prodaje gotovo 1000 pretplata - dnevno! divider

"Znam da jedino što svih u ovom gradu zanima trenutno je tko će biti novo pojačanje. Bit će ovo specifičan prijelazni rok, u kojem će naš glavni zadatak biti zadržati sve ove sjajne ljude. Ali evo, s obzirom da vam moram nešto dati, mogu vam reći da smo prije sat vremena potpisali petogodišnji ugovor s Markom Livajom."

Livaja: Nadam se da će ova sezona biti bolja nego prošla

Jakobušićeve riječi izazvale su ovacije prisutnih navijača, a sam Livaja se zahvalio:

"Hvala vam, sretan sam što ostajem, idemo dalje i nadam se da će ova sezona biti bolja nego prošla."

Livaja će tako, ukoliko odradi ugovor do kraja, ostati u Hajduku praktički do svog 34. rođendana.

Otkako je prije godinu i pol se vratio iz Grčke, Livaja je postao apsolutni junak Hajdukovih igrača. Ne samo zbog svojih fenomenalnih igara i golova već i zbog stava koji je sa sobom donio, a što je sve skupa cjelokupnu atmosferu u i oko kluba podignulo na viši nivo.

gol expired Navijači Hajduka nakon požara u okolici Šibenika pokreću humanitarnu akciju: "Vatru smo gasili granjem i golim rukama!" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider