Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neprepoznatljiv na igrici

Riberyja iziritirao vlastiti izgled na najnovijem izdanju FIFA-e: "EA Sports, tko je ovaj lik?"

Franck Ribery javno je izrazio svoje nezadovoljstvo vlastitim izgledom na novoj verziji planetarno popularne igrice FIFA 20.

FIFA Ribery vs. stvarni Ribery (Foto: Screenshot / AFP) (Foto: Screenshot / AFP)

Francuski 36-godišnji krilni nogometaš Franck Ribery uputio je otvorenu kritiku proizvođaču planetarno popularne videoigrice - FIFA 20. Igrajući ju sa svojom djecom, nije se prepoznao, pa je odlučio svoje nezadovoljstvo izraziti putem društvenih mreža.

"Igrao sam FIFA20 sa svojom djecom. Hej, EA Sports FIFA 20, tko je ovaj lik?", napisao je Ribery uz neprepoznatljivu fotografiju sebe s igrice.

Julia Goerges (Foto: AFP) Seksistička izjava na račun lijepe Njemice: "Kao da igraš protiv Karlovića s velikim sisama" divider

I uistinu, Franck Ribery na igrici uopće ne sliči Riberyju u stvarnom životu, pa se Ribery s pravom požalio dizajnerima igrice. Tehnologija napreduje iz dana u dan, ali ovakav dizajn francuskog nogometaša vraća nas na početak 2010-ih...

Ribery je nakon 12 godina karijere u Bayernu promijenio okolinu te je od ovog ljeta novi igrač Fiorentine. Firenza ga je nevjerojatno primila, a on je u sedam utakmica, u koliko ih je do sada nastupio, upisao dva pogotka i jednu asistenciju. Ušao je u prvi sastav te je u potpunosti zadovoljan novom stranicom svog života u Italiji.

gol expired Hrvat oduševio Gerrarda i klub pa dobio nagradu: ''Želim da postignemo nešto posebno'' divider

"Ljudi ovdje žive za nogomet i to me dodatno motivira da dam svoju dušu za ovu momčad", rekao je Francuz za Corriere della Sera.

Recimo i da Francuz nije jedini nogometaš koji je javno kritizirao FIFA-u zbog svojeg izgleda ili ocjena. Zbog izgleda je to napravio još sjajni mladi nogometaš Borussije Dortmund Jadon Sancho, dok je svoje ocjene kritizirao napadač Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang.

Paul Pogba i Zinedine Zidane (Foto: AFP) Bombastični transfer u pripremi: Zidane i Pogba odradili "tajni" sastanak u Dubaiju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider