Nikola Katić obvezao se na suradnju s Glasgow Rangersima do ljeta 2023. godine nakon što je učvrstio svoje mjesto u početnoj postavi. 23-godišnji stoper dosad je skupio 42 nastupa za škotski klub otkako se prošlog ljeta pridružio momčadi iz Slaven Belupa.

''Osjećam da je ovo zaista dobro za mene i biti još četiri godine ovdje mislim da će mi pomoći da postanem bolji igrač, bolja osoba i da pomognem klubu da postigne nešto posebno'', izjavio je Katić za službenu stranicu Rangersa.

Menadžer Rangersa i legendarni igrač Liverpoola Steven Gerrard smatra kako je bilo važno nagraditi odlučnost hrvatskog igrača da se poboljša.

''Oduševljen sam zbog njega. Prije svega, mislim da to zaslužuje. On je igrač koji svakodnevno dolazi ovdje i svakodnevno se pokušava poboljšati. Sve čini do savršenstva u smislu svojih priprema i mislim da to utječe na njegove predstave'', rekao je Gerrard.

''Sigurno je netko tko se žrtvovao za ova klub i zaslužio je produženje ugovora. Moja poruka njemu je da je ovo opet početak, resetirate se i idete ponovno, nastavljate pokušavati igrati na toj dosljednoj razini'', zaključio je menadžer Rangersa.