Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Sve čini do savršenstva''

Hrvat oduševio Gerrarda i klub pa dobio nagradu: ''Želim da postignemo nešto posebno''

Hrvatski nogometaš Nikola Katić smatra da može pomoći Rangersima da postignu ''nešto posebno'' nakon što je potpisao jednogodišnje produljenje ugovora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nikola Katić obvezao se na suradnju s Glasgow Rangersima do ljeta 2023. godine nakon što je učvrstio svoje mjesto u početnoj postavi. 23-godišnji stoper dosad je skupio 42 nastupa za škotski klub otkako se prošlog ljeta pridružio momčadi iz Slaven Belupa.

''Osjećam da je ovo zaista dobro za mene i biti još četiri godine ovdje mislim da će mi pomoći da postanem bolji igrač, bolja osoba i da pomognem klubu da postigne nešto posebno'', izjavio je Katić za službenu stranicu Rangersa.

Menadžer Rangersa i legendarni igrač Liverpoola Steven Gerrard smatra kako je bilo važno nagraditi odlučnost hrvatskog igrača da se poboljša.

Thomas Muller i Niko Kovač (Foto: AFP) Nakon što je ikona današnjeg Bayerna poludjela, Kovač javno priznao: "Pogriješio sam" divider

''Oduševljen sam zbog njega. Prije svega, mislim da to zaslužuje. On je igrač koji svakodnevno dolazi ovdje i svakodnevno se pokušava poboljšati. Sve čini do savršenstva u smislu svojih priprema i mislim da to utječe na njegove predstave'', rekao je Gerrard.

''Sigurno je netko tko se žrtvovao za ova klub i zaslužio je produženje ugovora. Moja poruka njemu je da je ovo opet početak, resetirate se i idete ponovno, nastavljate pokušavati igrati na toj dosljednoj razini'', zaključio je menadžer Rangersa.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider