Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"i ja ponekad pogriješim"

Nakon što je ikona današnjeg Bayerna poludjela, Kovač javno priznao: "Pogriješio sam"

Niko Kovač objasnio je njemačkim novinarima da je pogriješio u svojim izjavama vezanim za klupsku legendu Thomasa Mullera.

Thomas Muller i Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bivši hrvatski izbornik i aktualni trener bavarskog nogometnog diva Bayerna Niko Kovač priznao je njemačkim novinarima da je napravio pogrešku kada je objašnjavao situaciju oko Thomasa Mullera.

Podsjetimo, Kovač je prije otprilike dva tjedna izjavio da će Muller dobivati priliku kada mu bude nedostajalo igrača, nakon čega je Nijemac poludio i tijekom reprezentativne stanke javno otkrio svoje veliko nezadovoljstvo.

Greg Hardy (Foto: AFP) Uoči UFC spektakla u Bostonu osuđeni zlostavljač prozvao Miočića: "Nokautirat ću Stipu" divider

Spominjao se njegov odlazak iz kluba u siječnju i to nakon čak 20 godina provedenih u Bayernu. Međutim, čini se da su Muller i Kovač izgladili situaciju i da bi njihova suradnja u nastavku sezone trebala biti kvalitetnija.

"Ne mogu reći tko će igrati ovog vikenda. A što se izjave tiče, pogriješio sam. Pogrešno sam se izrazio. Razgovarao sam s Thomasom već idućčeg dana i sve smo riješili. Shvatio je što sam htio reći. Pogriješio sam i to se ponekad dogodi. To je život", objasnio je Niko Kovač i nastavio.

gol expired Mjesec iz snova 19-godišnjeg otkrića: U debiju srušio United, a sad stiže i novi ugovor divider

"Svatko tko ne igra nije zadovoljan. Kao trener moram donositi odluke, a ne mogu staviti više od 11 igrača da započne utakmicu. Po mišljenju nekih ljudi trener ništa ne radi dobro. Neću svoje odluke donositi prema mišljenju tih ljudi. Moj tim i ja imamo svoje ideje i nastojat ćemo ih implementirati."

Bayern ove subote gostuje kod Augsburga, a tamo dolazi kao tek trećeplasirani sastav njemačke Bundeslige, s dva boda manje od lidera Borussije Monchengladbach i bodom manje od Wolfsburga.

Mike Tyson (Screenshot) Legendarni Mike Tyson i s 53 godine brz kao munja: Pogledajte ga u akciji divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider