Nadolazeće subote, točnije s početkom u 3 sata ujutro, u Bostonu započinje glavni program eventa UFC on ESPN, na kojem će glavna borba biti okršaj Dominicka Reyesa i Chrisa Weidmana. Treća borba po važnosti na tom programu bit će teškaški obračun Grega Hardyja i Bena Sosolija.

U srijedu je na rasporedu bilo druženje s novinarima, na kojem je Hardy iznio nekoliko zanimljivih razmišljanja, uključujući i sljedeće:

"Kada dođem do razine gdje ću se moći nositi sa svakim, biti profesionalac koji uvijek pruža šou, tada ću se popeti na vrh i neću se s njega skidati. Želim nastaviti kao do sada, boriti se svaka dva mjeseca. Nokautirat ću Derricka Lewisa, zatim ću nokautirati Francisa Ngannoua, nokautirat ću i Stipu Miočića. Tko zna, možda nekoga savladam i nekom polugom. No, razumijete me, nema stajanja! Tog sam svjestan ja i tog su svjesni svi u dvorani", rekao je Hardy.

Ovo će biti treća Hardyjeva borba godine, što je do sada pošlo za rukom samo Donaldu Cerroneu i Angeli Hill. Mnogi su nezadovoljni što UFC daje toliko prilike osuđenom zlostavljaču i to protiv slabijih suparnika na kojima si gradi dobar omjer pobjeda i poraza.

Ukoliko slavi protiv Sosolija, Hardy bi za iduću borbu mogao dobiti jednog od boraca iz društva Top 15.

Podsjetimo, Hardy je šest sezona bio igrač najboljeg lige svijeta kada je američki nogomet u pitanju. Tijekom 2014. godine Hardy je završio na sudu zbog zlostavljanja bivše djevojke, koju je "bacao po kući, gušio i prijetio da će ju ubiti".

Prijenos glavnog programa počinje u 3 sata ujutro na našem portalu GOL.hr, dok snimku možete pogledati na Novoj TV u subotu navečer nakon ponoći.

UFC on ESPN, glavnim program:

Dominick Reyes - Chris Weidman (poluteška kategorija)

Yair Rodriguez - Jeremy Stephens (laka kategorija)

Greg Hardy - Ben Sosoli (teška kategorija)

Joe Lauzon - Jonathan Pearce (laka kategorija)

Maycee Barber - Gillian Robertson (muha kategorija)

Deron Winnn - Darren Stewart (srednja kategorija)