FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"jon, idemo dušo"

Jon Jones ima legitimnog izazivača: Neporaženi Reyes munjevito nokautirao bivšeg prvaka

U Bostonu je održan UFC on ESPN 6 event, na kojem se Dominick Reyes promaknuo u prvog izazivača za titulu prvaka poluteške kategorije.

Nokaut Dominicka Reyesa

U Bostonu je održan UFC on ESPN 6 event, na kojem su akteri glavne borbe večeri bili Dominick Reyes i bivšeg UFC prvaka srednje kategorije - Chris Weidman.

Nakon samo jedne minute i 45 sekundi slavio je Reyes nokautiravši Weidmana. Bila je to 12 pobjeda u isto toliko mečeva. 

Dominick je nakon jednog pokušaja direkta Weidmana ispalio kroše lijevom rukom, pogodio ga u bradu i oborio. Nakon toga se bivši prvak srednje kategorije pokušao obraniti, ali je Reyes s nekoliko "čekića" prošao i nokautirao Weidmana.

Cormier moli Miočića za treću borbu Cormier i Miočić se susreli na UFC eventu u Bostonu: DC u prijenosu uživo molio Stipu da mu pruži još jednu priliku divider

Reyes se ovom pobjedom promaknuo u prvog izazivača poluteške divizije, u kojoj je apsolutni kralj Jon Jones. 

"Jon, idemo, vrijeme je", poručio je nakon pobjede Reyes. 

NOKAUT DOMINICKA REYESA

Sunaslovna borba večeri bila je pravi spektakl. Prije malo manje od mjesec dana Yair Rodriguez i Jeremy Stephens trebali su se ogledati u pet rundi u Mexico Cityju, međutim nakon samo 15 sekundi meč je prekinut zbog uboda u oko američkog borca. 

Rodriguez i Stephens (Foto: Screenshot) Bizarna UFC borba: Nakon 15 sekundi odustao zbog prsta u oko, publika podivljala i zasula ga svačim divider

Rodriguez je poludio nakon tog meča, publika također, te se s velikim nestrpljenjem očekivao njihov "revanš" u Bostonu. 

Rodriguez je sjajno odradio prve dvije runde, pogotovo drugu u kojoj je praktički osigurao pobjedu kada bi meč otišao do odluke. Nakon manje od pola minute druge runde Rodriguez je imao Stephensa na konopcima, ali je Amerikanac preživio nemoguće. 

Uspio se podići pred kraj runde, sjajno ju završiti, a potom i dobiti treću rundu. No, to nije bilo dovoljno Stephensu da preokrene meč protiv Meksikanca Rodrigueza. 

MAKLJAŽA RODRIGUEZA I STEPHENSA

Teškaš Greg Hardy, bivša zvijezda NFL-a, ostao je bez šeste pobjede u MMA karijeri nakon što je napravio veliku glupost između druge i treće runde. 

Hardy je u pauzi borbe protiv Bena Sosolija, između druge i treće runde, u oktogonu koristio inhalator zbog određenih problema s disanjem, što je apsolutno zabranjeno. 

Ihalator kao takav je dozvoljeno sredstvo prema USADA-i, ali se ne smije koristiti u oktogonu. To je odmah potvrdio i izvršni direktor UFC-a Marc Ratner.

"To je mimo svih pravila."

HARDY KORISTI INHALATOR

Hardy je slavio na bodove, ali ta je pobjeda poništena, a borba proglašena kao "no contest". Podsjetimo, Hardy je u prvom profesionalnom nastupu u UFC-u upisao poraz, ali samo zato što je bio diskvalificiran zbog korištenja ilegalnih koljena. 

Legendarni UFC-ovac Joe Lauzon stigao je do svoje 29. profesionalne pobjede protiv Jonathana Pearcea. Učinio je to nakon samo 93 sekunde borbe u prvoj rundi.

Greg Hardy koristi inhalator Nova glupost bivše NFL zvijezde i osuđenog zlostavljača zbog koje je ostao bez pobjede divider

Lauzon je rano prizemljio debitanta u UFC-u i potom mu pokazao svu moć brazilskog jiu-jitsua. Složio mu je "d'Arce choke" i onda ga udarcima na tlu dokrajčio, odnosno natjerao suca Herba Deana da prekine borbu. 

Bila je to tek prva pobjeda Lauzona nakon gotovo četiri godine, te prekid niza od tri poraza. Nakon meča otkrio je da je ovo bila njegova možda i posljednja borba, ali da će vidjeti koje su mu opcije.

POBJEDA JOE LAUZONA 

U jedinoj ženskoj borbi večeri Maycee Barber upisala je osmu pobjedu karijere u isto toliko odrađenih borbi. Ona je novim nokautom, sedmim u karijeri, slavila protiv Gillian Robertson nakon malo više od tri minute borbe u prvoj rundi. 

Barber ima tek 21 godinu i nazivaju je budućnost ženskog MMA-a. Tehnički je nevjerojatno dobra za tako mladu borkinju, a pokazala je i razornu snagu udarca. 

Odmah nakon pobjede prozvala je Paige VanZant, ugledno ime UFC-a i borkinju koja se nije borila od siječnja ove godine. 

POBJEDA MAYCEE BARBER

Na otvaranju glavnog programa imali smo podijeljenu sudačku odluku, a pobjedu je ostvario Darren Stewart. On je bio bolji od Derona Winna i nanio mu prvi poraz u karijeri. 

UFC on ESPN, glavnim program:

Dominick Reyes pobijedio Chrisa Weidmana (nokaut 1. runda)

Yair Rodriguez pobijedio Jeremyja Stephensa (jednoglasna sudačka odluka)

Greg Hardy pobijedio Bena Sosolia (no contest, Hardy koristio inhalator - nedozvoljeno)

Joe Lauzon pobijedio Jonathana Pearcea (tehnički nokaut 1. runda)

Maycee Barber pobijedila Gillian Robertson (tehnički nokaut 1. runda)

Darren Stewart pobijedio Derona Winna (podijeljena sudačka odluka)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider