FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pale optužbe za laži

Bizarna UFC borba: Nakon 15 sekundi odustao zbog prsta u oko, publika podivljala i zasula ga svačim

Publika je došla navijati za domaćeg borca, a na kraju su skoro oni počeli boriti.

Rodriguez i Stephens (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

U glavnoj borbi večeri na UFC Fight Nightu u Mexico Cityju borio se domaći borac Yair Rodriguez protiv Amerikanca Jeremya Stephensa, ali borba je dobila pomalo bizaran završetak.

Sve je bilo gotovo već nakon 15 sekundi kada je Stephens dobio prst u oko i odustao od daljnje borbe. Sudac mu je dao vremena da se pokuša oporaviti od slučajnog udarca, ali nije bilo pomoći.

Publika je poludjela na ovakav razvoj događaja, svim i svačim su zasuli oktogon, a Stephensa je iz dvorane moralo ispratiti osiguranje. Bio je pod pravom kanonadom kokica, tekućine i svega što se našlo pod rukom bijesnim meksičkim navijačima.

Antoine Griezmann i Lionel Messi (Foto: AFP) Najgora Barcelona u zadnjih 25 godina: Valverde opasno živi, ovako loše brojke dugo nisu viđene divider

Ljutit je bio i Rodriguez, koji je nakon borbe izrazio sumnju da je Stephens odglumio ozljedu.

"Ne znamo kako se osjeća, ali ako je to laž, morat će živjeti s time do kraja života", rekao je. Stephensov odgovor nije trebalo dugo čekati.

"Misliš da sam odglumio ozljedu, ali ti si me pogodio u oko. Idemo se boriti opet, za četiri, pet ili dva tjedna, svejedno. Bit ću spreman", rekao je Stephens.

Marcelo Brozović (Foto: AFP) Brozović načeo, Lukaku dotukao Milan: Inter slavio u gradskom derbiju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider