Greg Hardy ostao je bez šeste pobjede u profesionalnoj MMA karijeri, nakon što je na UFC on ESPN eventu u Bostonu za vrijeme meča protiv Bena Sosolija koristio inhalator. On je jednoglasnom sudačkom odlukom slavio, ali je borba proglašena kao "no contest" nakon gluposti koju je napravio između druge i treće runde.

Hardy je u pauzi pitao trenera smije li koristiti inhalator, ovaj mu je odgovorio da ne zna, nakon čega je američki borac upitao službenu osobu u oktogonu istu stvar. Ovaj mu je odgovorio ako je odobreno od USADA-e, a Hardy je potvrdio da jest.

Međutim, korištenje inhalatora dozvoljeno je sportašima, ali ne za vrijeme meča. To je potvrdio i izvršni direktor UFC-a Marc Ratner.

"To je mimo svih pravila."

HARDY KORISTI INHALATOR

Kada su to vidjeli Daniel Cormier i Jon Anik, komentatori eventa u Bostonu, obojica su ostali šokirani i odmah su zaključili da je to ilegalno.

Tako je bivša NFL zvijezda Hardy upisao prvi "no contest", nakon što je u debiju u UFC-u upisao poraz diskvalifikacijom zbog ilegalnog korišenja koljena.

Hardy je prije samo tri godine objavio da ulazi u svijet slobodne borbe, no čini se da ima još jako puno toga za naučiti o ovome sportu.

Recimo i da je unatoč činjenici da je Amerikanac i da se borio protiv Australca u Bostonu, publika bila na strani gostujućeg borca. Hardy je od 2014. godine omražena osoba u SAD-u i svijetu, zbog toga što je fizički zlostavljao svoju bivšu djevojku. Godinu dana kasnije otpušten je iz NFL-a.