Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
omogućit će mu to

Zbog uloge koju mu je namijenio Niko Kovač ikona Bayerna napušta klub nakon 20 godina

Thomas Muller član je minhenskog Bayerna gotovo 20 godina, prema pisanju njemačkog Bilda odlučio je otići već ove zime.

Thomas Müller slavi gol sa suigračima (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je gotovo 20 godina svog života dao minhenskom Bayernu, Thomas Muller (30) na izlaznim je vratima kluba. Razlog je njegovo nezadovoljstvo novom ulogom koju mu je namijenio hrvatski strateg Niko Kovač. Muller je, prenosi Sport Bild, naumio već ove zime napustiti Bavarsku.

Hrvatski navijači na Poljudu (Milan Sabic/PIXSELL) VIDEO Hrvatska pregazila Mađare u povratku na krcati Poljud: Euro je sve bliže! divider

Spomenuti izvor navodi da se Muller ne može pomiriti s ulogom džokera s klupe, odnosno igrača koji svoju priliku čeka na klupi za pričuvne igrače. U sedam dosadašnjih bundesligaških utakmica započeo je u tek tri i svaki je put bio jedan od trojice igrača koji napuštaju travnjak. U preostale četiri utakmice ulazio je s klupe te je dobio maksimalno pola sata na travnjaku.

Muller je ostao vjeran Bayernu godinama bez obzira na brojne ponude drugih europskih velikana. Ovo ga je ljeto želio milanski Inter, prošlo ljeto Liverpool, a još prije toga Arsenal i Manchester United.

gol expired Vraća li se Mourinho na velika vrata? Odbio Benficu i Kineze pa poslao znakovitu poruku divider

Sport Bild navodi da ga Niko Kovač vidi kao jednog od nažnijih igrača u svlačionici i glavnog kada je atmosfera u momčadi u pitanju.

Muller je za Bayern nastupio u 495 utakmica i postigao je 186 pogodaka. Osvojio je Ligu prvaka, osam naslova prvaka Njemačke, pet DFB Pokala, FIFA-ino klupsko svjetsko prvenstvo, europski Superkup i pet njemačkih superkupova.

Lionel Messi (Foto: AFP) Veliki intervju s Messijem: Otkrio da je htio napustiti Barcelonu, gdje će završiti karijeru i tko je najbolji trener divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider