Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zizou dao ultimatum

Bombastični transfer u pripremi: Zidane i Pogba odradili "tajni" sastanak u Dubaiju

U Dubaiju su se sastali Paul Pogba i Zinedine Zidane te su vjerojatno spomenuli možebitni transfer francuskog veznjaka u Real Madrid.

Paul Pogba i Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju britanskog tabloida Daily Star te ekskluzivnim fotografijama koje je objavio, sunarodnjaci Zinedine Zidane i Paul Pogba sastali su se u Dubaiju i odradili ugodan razgovor. Jedna od tema "dnevnog reda" vjerojatno je bio i mogući bombastični transfer Pogbe iz Manchester Uniteda u Real Madrid.

Zidane je još ranije rekao svojim šefovima u Real Madridu da mu još prošlog ljeta dovedu Paula Pogbu, oko kojeg misli graditi novu verziju Kraljevskog kluba. To ljetos nije bila uspješna misija pa je Zidane naredio da se to dogodi u siječnju.

gol expired Od promašaja do spasitelja Milana: Novi trener spreman je pustiti Rebića "s lanca" divider

Hoće li mu Florentino Perez ispuniti želju, tek treba vidjeti, a prije toga i Manchester United mora zakrpati rupu koja bi nastala Pogbinim odlaskom. Prema posljednjim informacijama, spominje se Ivan Rakitić, koji gotovo sigurno nazimu napušta Barcelonu i seli se u Englesku ili Italiju.

Recimo i da se Paul Pogba oporavlja u Dubaiju od ozljede gležnja, dok se Zidane tamo našao poslovno. Naime, bio je gost na sportskoj konferenciji.

Erling Haland (Foto: AFP) Guardiola "poludio" za čudom od djeteta: City pripremio 60 milijuna eura divider

S obzirom na to da su sunarodnjaci i da su se igrom slučaja našli u istom gradu, možda ovo i nije najava velikog transfera, ali fotografije su svakako već pokrenule lavinu reakcija među navijačima, ali i nama novinarima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider