Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i to na omiljenoj poziciji

Od promašaja do spasitelja Milana: Novi trener spreman je pustiti Rebića "s lanca"

Ante Rebić konačno će dobiti pravu priliku u posrnulom talijanskom divu Milanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Rebić ulazi u početni sastav talijanskog velikana Milana! Tako barem prenosi Sky Sports, koji vjeruje će se dolaskom novog trenera Stefana Piolija na klupu Rossonera promijeniti i status hrvatskog reprezentativca u momčadi.

Podsjetimo, nakon dolaska iz Eintrachta ovog ljeta Ante Rebić nije uživao u povjerenju bivšeg trenera Marca Giampaola, koji mu je dao priliku u svega tri utakmice ove sezone. 

Erling Haland (Foto: AFP) Guardiola "poludio" za čudom od djeteta: City pripremio 60 milijuna eura divider

Rebić bi trebao startati na lijevoj strani napada u sustavu 4-3-3, svojoj najdražoj poziciji. Na desnoj strani trebao bi se naći Suso, dok bi se za poziciju središnjeg napadača "potukli" Poljak Piatek i Brazilac Leao.

Čini se da bi jednom od ponajboljih hrvatskih igrača konačno moglo krenuti u talijanskom velikanu, u koji je stigao uz velike probleme s obzirom na to da ga je Eintracht svakako htio zadržati jer su klub već ranije napustili Haller i Jović.

Tin Srbić (Foto: AFP) Tin Srbić u Dnevniku Nove TV: "San je olimpijsko zlato, a za to sam sposoban" divider

Rossoneri nakon sedam odigranih kola u talijanskoj Serie A drže tek 13. mjesto sa svega devet osvojenih bodova (tri pobjede i četiri poraza). U spomenutih sedam utakmica postigli su samo šest golova, pa je jasno da Pioli od Rebića osim visokog pritiska na zadnju liniju očekuje i golove. 

Milan ove nedjelje igra pred svojim navijačima protiv Leccea, a susret započinje u 20:45.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider